Novi vaterpolo skandal u Srbiji: Pesnice, krvave glave i opšta tuča (FOTO)

Hitna pomoć je morala da reaguje

  • 25

Posle guranja sudije u bazen na meču Crvene zvezde i Vojvodine u regionalnoj vaterpolo ligi, došlo je do opšte tuče u drugoj ligi. 

>>>Srbi nisu mogli na stazu: Zbog bezbednosti otkazane trke na Zimskim olimpijskim igrama (FOTO)

Skandali nastavljaju da se nižu u srpskom vaterpolu. Posle incidenta u meču regionalne A2 lige između Vojvodine i Crvene zvezde, kada je hrvatski sudija Marko Matijević gurnut u bazen od strane navijača ekipe iz Novog Sada, dogodio se novi skandal.

Naime, utakmica sedmog kola Prve B lige Srbije - grupa Jug između Novog Beograda 011 i Rasine prekinuta je tri minuta pre kraja zbog opšte tuče. Igrač Rasine je isprovocirao, ispod vode, vaterpolistu Novog Beograda koji nije mogao da se smiri pa je udario igrača gostujuće ekipe.

SKANDALOZNA TUČA hrvatskih i grčkih vaterpolista u Beogradu 

Odmah je nastala gužva, a ceo sukob eskalirao je u opštu tuču,  koja se završila krvavo. Kako prenose očevici, više igrača završilo je u urgentnom centru.

Utakmica nije mogla da se završi, pa su sudije označile su kraj. Prilikom prekida rezultat je bio 10:8 za gostujući tim.

Da podsetimo, ovo je druga nedelja u nizu da se dešavaju skandali u srpskom klupskom vaterpolu, jer je pre samo 8 dana jedan navijač Vojvodine gurnuo u bazen sudiju tokom utakmice između Vojvodine i Crvene zvezde.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina boli...

    11. februar 2018 | 23:29

    Kakav alibi za igrača Beograda 011, bio isprovociran ispod vode. Kažite istinu da je igrač Beograda 011 mučki i huliganski udario igrača Rasine bez lopte i izazvao incident.

  • Lols

    11. februar 2018 | 22:49

    Osta knjiga na jedno slovo..od SPORTA JE OSTALO SAMO S SLOVO..navijaci huligani sve je rat..fuj

  • Lazar. Mड़ञणम

    11. februar 2018 | 23:02

    Ovako nesto nastane nakon mesanja polituke u sport i nakon tiga sport polako nestaje. Najtrofejniji vaterpolo klub u Srbiji sa najboljom vaterpolo skolom u Evropi iz koje su potekli velemajstori naseg i svetskog vaterpola doveden je do bankrota i skoro nestanka sto jasno sve govori na kom stepenu je nas sport uopste. Sve dok tako bude na zalost ovakve scene ce biti u porastu jel igraci igraju da pobedi bolji a kad vide da se radi o tome da pobedi neko ko nije bolji vec sto to neko zeli e onda krecu medjusobne tuce napadi na sudije itd. sto je i normalno jel vise taj mec nije sporska borba u kojoj pobedjuje onaj ko je bolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA