≫ 

Opasno jak govor Peruničića igračima Zvezde na derbiju: Nema taktike, jer ne postojite, a ti glumiš šmekera, čekam te sedam meseci! (VIDEO)

Zvezda poražena u večitom derbiju od Partizana sa 25:23, a trener crveno - belih je imao dosta zamerki na zalaganje

  • 8

Rukometaši Partizana pobedili su večite rivale iz Crvene zvezde sa 25:23 u prvenstvenom meču 14. kola Superlige, a ovim trijumfom su ostali usamljeni na drugom mestu iza Železničara koji ima 25 bodova.

Derbi je obilovao preokretima i dobrim potezima, a Zvezda je vodila sa 5:2 u jednom trenutku, ali su crno-beli preokrenuli na 12:9. Uspela je Zvezda da priđe na 17:18, ali je Partizan prelomio meč serijom 4:1.

>>>I moja generacija je gubila, ali da te Hrvati ovako ponize: Peruničić besan na rukometaše Srbije

Ipak, najzanimljiviji detalj tokom prenosa meča bio je tajm aut Zvezde i reči Nenada Peruničića svojim igračima.

Prvo se obratio svima, a onda se ustremio na iskusnog Vladimira Zejaka (broj 29)

Printskrin: Youtube/Djodjomanija

- Vi ne zaslužujete pažnju, to je vaš problem. Kaži mi na koga si ljut. Tebe dečko nema u odbrani i napadu celu utakmicu - rekao je Peruničić, a onda pokušao da motiviše i drugog Nikolu Ivanovića (broj 10) koji ima samo 19 godina i koji je prvi deo sezone igrao za Partizan:

- Tražiš usluge, evo ti usluga. Nema te nigde beznačajan si, pokazao si da si beznačajan. Ti kao glumiš šmekera, vratio si se. Ja te čekam sedam meseci, a tebe nema. Nema taktike, jer vi ne postojite. Ne želite svi isto - rekao je Peruničić, nakon čega se začulo zajedničko Zvezda...

Pogledajte video:

(D. S./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srle

    12. februar 2018 | 19:30

    "a ovim trijumfom su ostali usamljeni na drugom mestu iza Železničara koji ima 15 bodova, odnosno šest više od Partizana  koji ima 19 i osam više od Zvezde koja ima 17 bodova." Koja je ovde matematička operacija primenjena? Vađenje korena iz nepoznate? 😂

  • Vladimir Grobar

    12. februar 2018 | 18:50

    Da je RK CZ gledaniji, da ima par hiljada gledalaca onda bi vlast gledala na to kao par hiljada glasova na izborima te bi omogućila Zvezdi titulu i u rukometu.

  • DDF🇷🇸

    12. februar 2018 | 18:46

    Igraci su pogresili,trebali su da se pokupe i izadju,pa neka"veliki trener",sam igra,dok nam ovakvi vode klubove i savez,nema napretka u rukometu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA