Terali ih da se fotkaju polugole i da budu poslovna pratnja: NFL trese skandal zbog čirlidersica (FOTO)

I to u glavnom gradu SAD

  • 2

NFL trese veliki skandal - Vašington Redskinski su navodno terali svoje čirlidersice da se fotkaju polugole i budu poslovna pratnja sponzorima tokom njihovog puta u Kostariku 2013. godine!

Ovu aferu staru pet godina obelodanio je ''Njujork Tajms'' koji ima i izjave čirlidersica koje su tada morale da poziraju bez grudnjaka prilikom foto sesije za kalendar, i to pred sponzorima gde su sve bili muškarci.

>>> Procurile seksi fotke poznate američke čirlidersice: Hakeri opustošili telefon klupske plesačice NFL tima (FOTO 18+)

Takođe, Tajms navodi da je vođa tadašnjeg puta rekao devet od 36 čirlidersica da su izabrane da budu oslovna pratnja grupi sponzora u jednom noćnom klubu.

Foto: Guliver/Patrick Smith/Getty Images

A sve nakon što su sponzori dobro pogledali fotografije koje su ranije nastale prilikom snimanja.

Stefani Džodžokijan, direktorka čirlidersica, rekla je da ih niko nije terao u klub i da su one same to želele. Iz Redskinsa su se javnosti obratili izjavom da su sve njihove devojke zaštićene, ali afera je otvorena...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    3. maj 2018 | 08:54

    Kazes necu i kraj, ko moze da te tera? Mislite predlozili su vam, vi ste pristale ali niste bile placene kao sto ste mislile pa bi sad da uzmete pare.

  • Putin R.S

    3. maj 2018 | 09:15

    Pa u Americi je to normalna i poznata stvar. Kao sada se to po prvi put radi. Poznato je sta su sve u stanju da rade da bi bile sa poznatim sportistima, a pogotovu cirlidersice i to u Americi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA