≫ 

MEČ DANA: Šta od sporta nude televizije?

Pogledajte nekoliko predloga za ponedeljak 7. maj

  • 1
Novak Đoković Foto: Marko Jovanović

Reklo bi se da posle bogatog vikenda za ponedeljak nije ostalo ništa, ali ovaj 7. maj definitivno ima šta da ponudi svim gledaocima pored malih ekrana.

Pre svega što Novak Đoković počinje svoje takmičenje na Mastersu u Madridu, a tu je i gostovanje Partizana protiv FMP-a.

Satnica:

12.00 TENIS, ATP Madrid (Sport Klub 1)

12.00 TENIS, ATP Madrid (Sport Klub 2)

15.00 SNUKER, SP u Šefildu (Eurosport 1)

16.00 TENIS, ATP Madrid: Đoković - Nišikori (Sport Klub 1)

16.15 HOKEJ, SP: SAD - Nemačka (Arena Sport 2)

18.00 KOŠARKA, KLS: FMP - Partizan (Arena Sport 1)

20.00 STONI TENIS, Kvalifikacije za EP: Srbija - Engleska (Sport Klub 2)

20.00 SNUKER, SP u Šefildu (Eurosport 1)

20.30 FUDBAL, Serija B: Empoli - Kremoneze (Arena Sport 3)

21.00 FUDBAL, Primera: Leganjes - Levante (Sport Klub 3)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johnny Repp

    7. maj 2018 | 13:00

    RTS ? Mislim da oni treba da resetuju svoj pristup sportu, pogotovo fudbalu koji je ipak još uvek najpopularniji kod nas, jer ga izuzev LŠ sredom i LE četvrtkom nema nigde . Nadam se da su obezbedili pravo na prenos završnog turnira SP u Rusiji . Izgubili su se i oni tradicionalni sportski pregledi vikendom, a neka zamena kao sportski dnevnik se emituje u nekom terminu koji bi bio dobar da smo u vremenskoj zoni Njujorka . Stari sportski novinari polako gaze prema penzijama, a njihovi naslednici čini mi se da nemaju potrban šmek za ovo zanimanje . Možda je greška u broju mojih godina pa se sećam Nikitovića, Stojakovića, pa i komaentatora sa aforizmima Mihajlovskog te iz bivših bratskih regiona Mutića, Delića, Sušeca, Cvitkovića, , Popvskog, Kovačevića, Hadžijahića te radijskih Marka i Radivoja Markovića, Jordana Ivanovića, Ivana Tomića, Mirka Kamenjaševića tako da mislim da bi i ja bolje opisao dešavanja na terenima od ovih sadašnjih "Guglatora" . Recimo lopta se pola minuta "šeta" kroz šesnaesterac, a momak za mikrofonom ili bubicom priča o privatnom životu jednog od aktera utakmice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA