≫ 

Palicom demolirao kofe sa ledom, pa ih "dovršio" aperkatom: Ovako izgeda kad zvezda američke bejzbol lige poludi zbog sudijske odluke! (FOTO) (VIDEO)

Dominikanski bejzbol igrač, Karlos Gomez, potpuno je izgubio živce tokom meča zbog čega je iskalio nagomilani bes nad predmetima za rashlađivanje

  • 0

Igrač bejzbol tima, Tampa Bej Rejz, ove sezone ne pruža partije koje se očekuju od njega, kao uostalom i cela ekipa sa Floride, koja nije zabeležila nastup u plej-ofu još od 2013. godine.

Nagomilana frustracija prouzrokovana lošim izdanjima, kako tima tako i pomenutog igrača, je konačno isplivala na površinu, nažalost u veoma eksplicitnom obliku.

Naime, udarač Tampe se vidno iznervirao nakon jedne sudijske odluke, pokušavajući da objasni da ga je loptica pogodila u ruku u trenutku kada ju je udario palicom, što je prema bejzbol pravilima automatski "mrtva" lopta.

 

Sudija Kris Sigal nije uvažio ovu žalbu Gomeza, da bi nekoliko bacanja kasnije, 32-godišnji Dominikanac potpuno izgubio kontrolu nad sobom.

Nakon što se vratio na klupu, uzeo je palicu u ruke i divljački krenuo da udara kofe sa ledom koje služe za rashlađivanje vode i energetskih pića.

Ovaj potez je definitivno privukao pažnju navijača koji su mislili da su odjednom proradile prskalice sa vodom na stadionu.

Nakon utakmice, Gomez je izjavio da je taj momenat izbacio ono najbolje iz njega.

- Svi smo mi ljudi i možemo da se iznerviramo. Nije da nismo profesionalci, ali uvek postoji trenutak kada ste veoma frustrirani - bio je iskren igrač Tampa Bej Rejza.

Gomez će ove sezone zaraditi 4 miliona dolara na ime ugovora, a za njega ovakvi ispadi nisu nepoznanica. On je u aprilu ove godine slomio palicu o svoju nogu nakon što je promašio lopticu, da bi nakon toga ostvario pobedonosni "homerun"udarac na istom meču.

Igrač koji je rođen u Dominikanskoj republici je u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao za ekipe Njujork Metsa, Minesota Tvinsa, Milvoki Bruersa, Hjuston Astrosa, Teksas Rendžersa kao i Tampa Bej Rejza, za koje trenutno nastupa.

>>>Ne radi ništa, a plaćaju mu 1.6 miliona svake godine: Neverovatna priča o otkazu i sjajnom potezu posle njega (FOTO) (VIDEO)

Gomez je nekada važio za jednog od najvećih talenata, bio je i ol-star igrač u dva navrata, da bi u proteklih nekoliko godina njegova forma rapidno opala.

On će nakon ove sezone ukupno zaraditi 50 miliona dolara od kada je postao profesionalac, ali njegova karijera ide nizbrdicom nakon poslednje ol-star sezone 2014. godine.

Jedan od razloga je sigurno i njegov nezgodni temperament.

VIDEO: Zavirite na set najpoznatije fudbalske navijačice

(Teelgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA