≫ 

Maja Ognjenović se vraća u reprezentaciju Srbije

Lepa vest iz tabora odbojkašica!

  • 2

Jedna od najboljih odbojkašica u istoriji srpske odbojke i jedna od najboljih na svetu, Maja Ognjenović, posle dve godine vraća se u reprezentaciju.

To je vest koja če svakako obradovati sve ljubitelje odbojke u našoj zemlji, a poprilično „zatalasati“ međunarodnu odbojkašku scenu.

Razgovarali smo, dogovorili se, biće na spisku i očekujem je na početku priprema za Svetsko prvenstvo, 23. jula u Kovilovu. Nema tu šta mnogo da se priča koliko će ona značiti ovoj reprezentaciji, svojim kvalitetom, iskustvom, kako igračkim, tako ljudskim osobinama. Velika stvar je što je i Maja izrazila želju da igra i siguran sam da će ostale devojke biti oduševljene. Igrala je na prethodna tri šampionata sveta, prošla je mnogo toga u svojoj karijeri, osvojila brojna odličja, pa sve to govori o tome koliko će njeno prisustvo biti plus za ovaj sastav – rekao je Terzić, a prenosi odbojka-volleyball.com.

Priče o povratku Maje Ognjenović mogle su se čuti tokom ovog leta, ali sa druge strane, mnogi su se setili da je posle srebra na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru nije više bilo u reprezentaciji i mislili da se oprostila.

Nije je bilo prošle godine u Gran priju i na Evropskom prvenstvu, nije je bilo ni na ovogodišnjoj Ligi nacija. Ali, od ponedeljka Maja Ognjenović bi trebalo ponovo da obuče opremu reprezentacije Srbije.

VIDEO Ovo je odbojkaški trener koji najviše slavi poene: 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA