Emocije progovorile iz kapitena Filipovića: Mnogi su sumnjali u nas, ali odužili smo se narodu! Ovo se ne vežba, za ovo se čovek rađa!

Najbolji igrač turnira bio je prezadovoljan zbog osvajanja četvrte uzastopne titule

  • 3

Kapiten Srbije Filip Filipović, zvanično najbolji igrač Evropskog prvenstva, posle meča je u izjavi za RTS rekao da je prezadovoljan četvrtom uzastopnom titulom prvaka Evrope, nakon dramatične pobede nad Španijom posle peteraca i zahvalio je navijačima i svima koji su verovali u njih.

Takođe je istkao i da su mnogi sumnjali u njih, ali da su se na pravi načlin odužili narodu i državi, kao i da se penali ne vežbaju, već se za njih čovek rađa.

- Penali se ne vežbaju, za penale se rađa. Videli ste - poker fejs Miloš Ćuk! Četvrti put smo prvaci Evrope! Hvala svima, hvala navijačima, državi! Odužili smo se pre svega narodu, a onda i državi! Ovo je velika stvar, mnogi su sumnjali u nas, ali bitno je da stručni štab i ljudi koji su u vaterpolu nisu, kao ni mi sami - poručio je Filip Filipović, koji je istakao da mu je čast što je kapiten ekipe.

- Najlepši i najlakši zadatak je voditi ove momke. Velika je čast biti kapiten. Četvrti put uzastopno smo prvaci Evrope. Ovo je prilika da slavi ovaj narod. Verovali smo da možemo i da vredimo - ponosno je rekao Filip Filipović.

UNIQA je zvanično osiguranje naše najtrofejnije generacija sportista ikada, koja se u Barseloni bori za četvrtu uzastopnu titulu evropskih šampiona.

VIDEO: Prljava igra, udarci u lice, davljenje... Da li je vaterpolo najbrutalniji i najkrvaviji sport na svetu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⭐⭐⭐

    29. jul 2018 | 00:31

    Ko je sumnjao u vas??? Taj je lud ako uopšte i postoji. Srbija je vaterpolo tim snova.Možda i najdominantniji tim na svetu ikada..jer ovim momcima niko ne može ništa.Sami rezultati govore.

  • Sale

    29. jul 2018 | 00:39

    Ma bre.. HVALA TI, TEBI KAPITENU I TVOJOJ CETI IZ BAZENA!!! Hvala Vam sto sam srecan, ponosan... Ljubav postovanje..ne znam sta bih rekao, kao da sam ja sam bio u bazenu, e toliko mi znaci to sto ste osvetlali obraz Srbiji, po pedeseti put... Hvala majstori

  • MegaStorm

    29. jul 2018 | 09:53

    Sve pare namenjene izgradnji nacionalnog stadiona prebaciti za izgradnju nacionalne vaterpolo akademije i u svakom većem gradu otvoriti vaterpolo centar za razvoj i vaterpola i ligu podići na visok nivo s ne da treniraju i igraju u hladnim bazenima kao sad. Kolike su ti veličine od sportista Srbiji treba da je sramota kako se odužila njima i sportu koji predstavljaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA