Sombor domaćin završnog turnira u odbojci na pesku (VIDEO)

Velika čast za ovaj grad

  • 0
Odbojka na pesku

Printskrin: Youtube

Grad Sombor, u saradnji sa Sportskim savezom grada, sledećeg vikenda (16. do 18. avgusta) organizovaće ''Finale Banka Poštanska štedionica lige u odbojci na pesku''.

To je velika čast za ovaj grad s obzirom na to da nijedan drugi, sem Beograda, nikada nije dobio organizaciju ovog turnira.

Turnir će se održati na Trgu Svetog Trojstva na kom će biti postavljena dva terena sa osvetljenjem. Logično, s obzirom na to da će mečevi biti igrani u večernjem terminu.

I ove godine, kao i ranijih, će biti organizovan međunarodni rekreativni turnir na kojem će učešće uzeti između 80 i 100 rekreativnih igrača odbojke na pesku. Turnir je na programu od 13. do 15. avgusta i on je svojevrsni uvod u ovogodišnji završni – finalni turnir u odbojci na pesku.

Na završnom turniru će se pojaviti naši najbolji parovi – reprezentativci u odbojci na pesku koji su ove godine počeli da postižu značajne rezultate na međunarodnim turnirima.

- Pozivamo ovim putem sve zainteresovane građane, da od ponedeljka 13. do subote 18. avgusta, dođu na Trg Svetog Trojstva (Ćelavi trg) i proprate zanimljive mečeve koji nas svakako očekuju u našem gradu. Za finalni dan, u nedelju, 18. avgusta, očekujemo dolazak više naših proslavljenih bivših odbojkaških reprezentativaca - stoji u pozivu organizatora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA