Olimpijac Mihail Dudaš daće znak za start na trci Novi Sad Business Run

U timskoj trci na 5 km takmiče se timovi iz kompanija koje posluju u Novom Sadu ili okolini, ali je događaj otvoren za sve iz Srbije i regiona

  • 0

Najbolji desetobojac Srbije i jedan od najperspektivnijih mladih atletičara i olimpijac Mihail Dudaš startuje ovogodišnju trku Novi Sad Business Run.

Mihail Dudaš je rođeni Novosađanin, vlasnik državnih rekorda u sedmoboju i desetoboju, a 2011. je oborio 21 godinu star državni rekord. Bio je proglašavan za najboljeg mladog atletičara Balkana, a bio je i najbolji atletičar Srbije. Predstavljao je Srbiju na Olimpijskim igrama u Londonu i Riju. Nazivaju ga novosadskim Superman-om.

Prva poslovna trka Novi Sad Busness Run biće održana 11. oktobra (posle posla) na Štrandu. Ideja ovog jedinstvenog i najvećeg tim bilding događaja jeste širenje svesti o zdravlju, zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnom načinu rekreacije. Ono što se ne kupuje novcem, a najviše se vrednuje jeste nezaboravno vreme sa kolegama, tim bilding i mogućnost poslovnog umrežavanja.

Foto: Marko Todorović

U timskoj trci na 5 km takmiče se timovi iz kompanija koje posluju u Novom Sadu ili okolini, ali je događaj otvoren za sve iz Srbije i regiona. U trci učestvuju timovi kompanija, sa najmanje 3 člana, bez ograničenja maksimalnog broja učesnika ili pola učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim.

Svaki učesnik dobija bogat startni paket koji uključuje medalju, majicu, bon za večeru i startni broj sa čipom. Nakon trke učesnike očekuje večera, piće i žurka.

Više o trci i načinu prijave na linku OVDE.

Agenda manifestacije

17:00 Otvaranje prijavnog centra

19:00 Trka

20:00 Večera

20:30 Žurka

23:59 Kraj programa

Vidimo se na Štrandu i Keju 11. oktobra!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA