≫ 

Lev da izbaci Ozila i Gundogana: Nemci ne praštaju "turski incident" dvojice reprezentativaca

Poremećena je atmosfera u nacionalnom timu zbog nepromišljenog poteza dvojice reprezentativaca

  • 11

Taman kada je delovalo da će svetski prvaci Nemci u miru krenuti ka "operaciji Rusija" osvanule su fotografije Ilkaja Gundogana i Mesuta Ozila sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, o kojima se priča više nego o bilo čemu vezanim za Mundijal.

Nemački navijači su već izrazili revolt i nezadovoljstvo na utakmici sa Saudijskom Arabijom, zviždali su Gundoganu po njegovom ulasku u igru umesto Rojsa i svaki put kada bi bio u kontaktu sa loptom.

Ne bi sigurno poštedeli ni Ozila, ali je ovaj meč preskočio zbog povrede.

Inače, obojica su rodom iz Gelzenkirhena, ali su turskih korena.

Navijači zameraju obojici zbog naklonosti koju su pokazali prema turskom predsedniku nedavno nazivajući ga "moj predsedniče", i nije samo narod ljut, već i pojedine bivše zvezde nemačkog tima, poput Marija Baslera.

On je u jednoj emisiji apelovao na selektora Joahima Leva da obrati pažnju na situaciju, da, ako treba, izvede obojicu iz igre ako im u Rusiji budu zviždali navijači.

- Ako im budu zviždali i u Rusiji, Lev će morati da reaguje, moraće da ih izvede i ne bi smeo da im dozvoli da igraju dalje, u suprotnom može ugroziti ciljeve ekipe - poručio je Basler uz konstataciju da je "Ozil ionako precenjen igrač, da nije neko ko može biti lider na Mundijalu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavke

    10. jun 2018 | 21:16

    Treba priznati Kurdistan i reprzentaciji Kurda na prvenstvo dovesti. Turci su priznali Kosovo , da smo kao Car Lazar i Milos Obilc mi bi priznali Kurde!!!!

  • Realno

    10. jun 2018 | 19:51

    Sto su pametni njemci,sta su to lose uradili otisli u svoju zemlju i posjetili sultana ?

  • Johnny Repp

    10. jun 2018 | 20:51

    Da su tridesete prošloga veka do ovoga ne bi ni došlo . Niti bi Lev Joakim bio selektor a i ova dvojica momaka ne bi igrali za Nemce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA