≫ 

Kostarikance razmontirala Belgija: Rival Srbije sa 4 gola ispraćen na Mundijal! (VIDEO)

U lošoj atmosferi, posle poraza od 4:1, Kostarika izlazi na crtu Srbiji

  • 12

Fudbaleri Kostarike koji će na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji odmeriti snage sa selekcijom Srbije u prvom meču grupe E, ubedljivo je poražena od Belgije u prijateljskom, pripremnom meču u Briselu.

>>>Predstavljamo grupu E na Svetskom prvenstvu u Rusiji (VIDEO)

Kostarikanci su poveli protiv Belgije golom Brajana Ruiza, ali je to bilo sve što je naš rival pokazao jer je Belgija brzo izjednačila u 30. minutu preko Mertensa.

Posle poravnanja, domaća ekipa zaigrala je još bolje pa je već do kraja prvog dela igre, u 42. minutu, povela preko raspoloženog Lukakua.

Tandem Lukaku-Bačuaj odlično je funkcionisao. Tako je Lukaku jos jednom pogodio u 50. minutu, da bi petnaestak minuta kasnije namestio gol svom napadaču koji je prošle sezone tresao mreže u dresu Borusije Dortmund, Bačuaiju.

VIDEO: Predstavljamo reprezentaciju Kostarike u samo 2 minuta!

Da podsetimo, Kostarika prvi meč na Mundijalu igra sa našom reprezentacijom, a utakmica je na programu u subotu u Samari od 14h sati. Na drugoj strani Belgija prvenstvo otvara u nedelju kada se od 17 časova sastaje sa Panamom.

Kostarike se nalazi u grupi sa Srbijom, Brazilom i Švajcarskom, dok će Belgija igrati u grupi G sa selekcijama Engleske, Tunisa i Paname.

Belgija: Kurtoa - Aldervirld, Bojata (Dendonker), Vertongen - Karasko, Vitsel, De Brejne (Tilemans), Menije (Čadli) - Azar (Dembele), Mertens (Batšuaiji), Lukaku (Azar)

Kostarika: Navas - Akosta, Gonsales, Gamboa (Smit), Ovijedo (Kavlo) - Bolanjos (Guzman), Teheda, Borges (Azofeifa), Ruis (Kembel) - Urena (Venegas).

Lukaku je najavio da u Rusiju dolazi u odličnoj formi; Foto: Tanjug/AP
Kostarikanci nisu imali šanse protiv raspoložene belgije; Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aco

    12. jun 2018 | 00:27

    Belgija je broj 3 Na Fifa ranglisti, Kostarika 25, a mi 35. Toliko sto se poredjenja tice...

  • neki

    11. jun 2018 | 23:49

    A naslov kao da smo ih mi vec pobedili u grupi

  • Pedja

    11. jun 2018 | 23:46

    Teško da igraju u subotu..posto je meč u nedelju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA