≫ 

Filip Kostić preti Kostarikancima: Vreme je za moj gol...

Bilo bi lepo!

  • 5

Srpski fudbalski reprezentativac Filip Kostić kaže da veruje da će, kao i na startu kvalifikacija, golom protiv Kostarike otvoriti Mundijal u Rusiji i doprineti pobedi koja bi približila ekipu osmini finala.

- Idealno bi bilo da pobedimo i da postignem gol ili asistenciju. Biće teško, Kostarika je čvrsta ekipa, moramo da budemo kompaktni i damo maksimamum kako bismo pobedili. Pred nama je najbitnija utakmica od tri i ako upišemo tri boda prolazimo grupu - rekao je Kostić na konferenciji za medije u bazi "orlova" u Svetlogorsku.

Počinje SP i za Srbiju! Kvota na Orlove protiv Kostarike je 2,00, a da će Srbija pobediti i Mitrović dati gol 3,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Kostarika

Na pitanje novinara da li je vreme za Kostićev gol, posebno što ga je priželjkivao u generalnoj probi probi protiv Bolivije, fudbaler Hamburga odgovora.

- Mislim da je vreme da se upišem u strelce kao protiv Irske - samouveren je Kostić.

Kako je naglasio, Brazil je favorit čitavog turnira, ne samo E grupe, dok su Kostarika i Švajcarska rivali "po meri".

- Nijanse će odlučiti - kaže Kostić i priznaje da ima baš veliku tremu pred Kostariku, ali da će je kanalisati na pravi način.

Utakmica između reprezentacija Srbije i Kostarike zakazana je za nedelju u 14 sati u Samari.

VIDEO - Brat iz Rusije se oduševio kad je čuo da smo Srbi

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA