≫ 

Glavom u kopačke za pobedu Srbije! Karleuša moćnom porukom zapušila usta svima koji su potcenjivali Duška Tošića! (VIDEO)

Zaslužio je Duško Tošić hvalospeve posle pobede nad Kostarikom

  • 23
Foto: Tanjug/AP

Paklen defanzivni tandem predstavljali su Duško Tošić i talentovani Nikola Milenković protiv Kostarike! Išlo se i glavom gde niko ne sme nogom, što je bio Tošićev slučaj.

Nakon toga, supruga Jelena je imala lepu i emotivnu poruku jer dobro zna sa čime se Duško suočavao jer su je mnogi posmatrali samo kroz privatni život.

- Mnogo puta sputavan i omalovažavan u Srbiji samo zato što je moj muž. Doživeli smo zajedno mnogo nepravde, borili se protiv zavisti i mržnje. Kada sam rekla da je najbolji defanzivac sveta-napadali su me. Ali ja sam znala da ću kad tad napisati ponosno PSSSSSSSTTTTT - bila je poruka Karleuše posle pobede nad Kostarikancima sa 1:0.

Nimalo prijatan momenat... Foto: Tanjug/AP

Sigurno je emotivno doživela utakmicu jer je Tošić išao i preko limita, rizikujući povredu, samo da se rival spreči u nameri da postigne pogodak.

Poruka sa Tvitera Foto: Twitter.com

Time je do kraja "kupio" sigurno sve navijače, iako je kvalitet odavno potvrdio - nedavno je u Bešiktašu osvajao titule, bio je najbolji defanzivac lige i zasluženo je dobio basnoslovni ugovor u kineskom Gvangžu R&F kod Dragana Stojkovića Piksija...

Dalje nećete moći! Foto: Tanjug/AP

Nećemo trošiti reči, pogledajte samo ova dva momenta sa meča. Objavljuju ih masovno oduševljeni Turci, red je i da u Srbiji dobije adekvatan tretman!

Je*aćemo Navasa, dajte Brazil da se igramo: Grmljavina srpskih navijača po sunčanom danu u Samari! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    17. jun 2018 | 20:35

    Gospodjo niste ni Vi ni Vasi komentari bitni!Gospodinu svaka cast!On javno ne komentarise Vase pevanje nemojte ni Vi njegovu igru-vide ljudi sve.

  • Šok

    17. jun 2018 | 22:53

    Kako tebi čovek da zapuši usta da ne lupetaš više gluposti!? Dosadna si i jadna.

  • Ja

    17. jun 2018 | 19:54

    Sta smo mi Bogu zgresili kad nas kaznio da te stalno gledamo i slusamo tvoje budalastine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA