≫ 

Samo jedan igrač Portugalije nije zagrlio Ronalda posle gola iz slobodnjaka, a razlog je genijalan! (VIDEO)

Žoze Fonte je zadržao pribranost i setio se pravila FIFA, za koje mnogi verovatno nisu ni znali ili su potpuno zaboravili u ludoj završnici

  • 13

Kristijano Ronaldo je za sada obeležio Svetsko prvenstvo spektakularnom partijom protiv Španije u meču koji je završen 3:3. On je fenomenalnim slobodnim udarcem u 89. minutu doneo Portugaliji bod, a to je vatreno proslavio uz ostale saigrače blizu korner zastavice.

Međutim, svi su primetili da se jedan igrač Portugalije nije pridružio grupnom slavlju. U pitanju je Žoze Fonte, koji je zapravo napravio genijalan potez time što nije prišao Ronaldu kao i ostali igrači, jer bi u tom slučaju omogućio Špancima da odmah izvedu loptu sa centra potpuno regularno.

Fonte je zadržao pripranost jer prema pravilima FIFA protivnički tim može da izvede loptu i da nastavi meč ukoliko svi igrači napuste protivničku polovinu. To bi bio slučaj da je i on napustio granice igrališta, a sudeći prema mentalitetu Španaca, nema sumnje da bi to momentalno iskoristili.

VIDEO Ronalda u Rusiji zbunili pomoću pogače i soli:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iggy

    19. jun 2018 | 11:56

    Ako je to istina onda skidam kapu, svaka cast!

  • BT

    19. jun 2018 | 12:42

    Lepo zapazanje. Samo ste propustili jedan detalj. Nije on taj koji je u tom trenutku shvatio da treba da ostane u terenu, vec mu je saigrac signalizirao rukom da to ucini.

  • duci

    19. jun 2018 | 13:26

    E svasta koliko gledam fudbal a nisam znao za ovo pravilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA