≫ 

Nećemo pasti na provokacije kao sa Albanijom: Srbija gleda samo svoju igru! (VIDEO)

Srpski fudbaleri ne žele da se bave provokacijama albanskih fudbalera u redovima Švajcarske

  • 0

Fudbalski reprezentativac Srbije Duško Tošić kaže da je tim spreman na veliku borbu sa ekipim Švajcarske, pa čak i za specijalni rat van terena koji se vodi nekoliko dana. Švajcarski reprezentativci albanskog porekla Šaćiri i Džaka konstantno vrše provokacije pominjanjem Kosova odakle su obojica.

>>> Karleuša imala najluđi komentar na to što Tošića zovu "disko sosidž": Samo da ruske seljanke ne provere tu srpsku kobasicu (VIDEO)

Međutim, Tošić kaže da to srpskim fudbalerima ne ometa koncentraciju za meč.

- Dosta toga se priča, ja i Duća (Dušan Tadić prim. aut) nečemo da ulazimo u to. Gledamo sebe. neće se desiti ona utakmica iz Beograda sa Albanijom kada smo bili mnogo naivni, a šta oni rade to je njihov problem - kaže Tošić i dodaje:

- Imali smo dosta analiza njihove igre. Treba da obratimo pažnju na Cubera, Seferovića, Šaćirija... Ekipa Švajcarske je već godinama na okupu, ne menjaju se mnogo...

- Moramo da se suprotstavimo njima kao što smo odigrali prvu utakmicu, da svih 11 igra odbranu, jedino tako možemo da pobedimo. Taj model iz prve utakmice treba da primenimo i u drugoj. Imaju oni i mane, ali i vrline. Ne bih da pričam mnogo o njima, sigurno je da ni oni ne pričaju mnogo o nama - kaže Tošić.

VIDEO: Luka Jović želi da bude džoker Srbije protiv Švajcaraca

(Specijalni izveštač Telegrafa iz Rusije, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA