≫ 

Mitrović u neverici posle poraza: Glupo, glupo, glupo...

Imali smo bod u džepu, ispustili smo ga u 89. mintutu

  • 16

Imali su srpski fudbaleri bajkovit početak protiv Švajcarske, ali, nažalost, i horor završnicu u režiji Džerdana Šaćirija.

>>> Brutalna provokacija: Džaka posle gola pokazao albanskog orla i razbesneo sve Srbe! (VIDEO)

Primili smo gol u 89. minutu, za kompletan preorket Sajddžija koji su 0:1 sa poluvremena pretvorili u 2:1 i stigli do bolje pozicije za plasman u osminu finala pred poslednje kolo.

>>> Sudija, gde vam je VAR: Rvački zahvat dvojice Švajcaraca nad Mitrovićem nedovoljan za penal! (VIDEO)

Jedini strelac za naš tim bio je Mitrović, vodio je veliku borbu sa igračima Švajcarske, nije imao sreće da dobije penal kada su ga dvojica čuvara u isto vreme oborila, na kraju nas je stigla kazna.

Mitrović je bio prvi koji je izneo utiske posle "rata" sa Švajcarcima, teško mu je pao poraz.

- Ne znam šta da kažem, umesto da branimo rezultat, mi idemo napred ko muve bez glave, glupost, ne može tako, jevtino smo primili gol... Ne znam, razočaran sam, glupo, glupo, glupo... - ponavljao je u neverici naš napadač u izjavi za RTS..

Brazil u psoeldnjem kolu mora da se pobedi, drugačije ne možemo u osminu finala.

- Još jedna utakmica je pred nama, ne odustajemo, daćemo sve od sebe, ne odustajemo, Kostarika i Švajcarska pokazali su da može da se igra sa njima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E Musline

    22. jun 2018 | 22:31

    Kakvi bre vas Milinkovic Savic..Doprinos njegov od kad je Muslin smenjen? (Bezrazlozno). Bitno da se duvamo uvek.. dajte Brazil da se igramo... e moji vi.shvatite,fudbal ne znamo da igramo.

  • Dejan

    22. jun 2018 | 22:28

    Pogledaj Mitrovicu utakmicu pa kazi onda sta mislis.Kao kukavice ste se povukli posle gola I izgubili.Nijednu tecnu akciju nismo videli od gola vec samo strah da ne izgubite prednost

  • BGD

    22. jun 2018 | 22:31

    O cemu vi pricate ...koja bajka... protiv kostarike se pokazalo koliko smo ocajni i bez igre a ovde se pokazalo ono sto gledamo 30 godina a to je da drugi napadaju i pobedjuju a mi cekamo u svom sesnaestercu cuvamo rezultat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA