Nema preVARe! Bio je penal nad Mitrovićem, Meridian je opet ispravio nepravdu!

Ko god je igrao penal za Srbiju dobiće isplatu tiketa

  • 13

Dva igrača Švajcarske koja drže Aleksandra Mitrovića u šesnaestercu svog tima. Svi su tu videli penal osim sudije Feliksa Briha koji je jedini video faul Aleksandra Mitrovića! Ali Meridian kladionice su odlučile da isprave ovu nepravdu i da isplate sve tikete na kojima su igrači tipovali da će biti penal!

Svetski mediji pišu o tome da je iz VAR sobe sugerisano Feliksu Brihu da se ponovo pogleda snimak, što je on odbio. Ipak u Meridianu su odlučili da ovu očiglednu nepravdu isprave i obraduju svoje igrače. Svi tiketi sa opkladom da će na meču biti dosuđen penal su dobitni, jer je jedna stvar jasna - penala je bilo!

Takođe su Meridian kladionice isplatile mnoge igrače koji su se kladili na pobedu Srbije u meču sa Švajcarskom! Iako je tim Srbije poražen sa 2:1 kvota 35 na Srbiju je "došla"!

Mitrović je bio na liniji vatre protv Švajcarske Foto: AP/Tanjug

S obzirom da je Srbija povela na samom startu, golom Aleksandra Mitrovića u petom minutu meča to znači da je Meridian isplatio sve opklade na igru "Srbija pobeđuje do petog minuta"! Tako su mnogi igrači uspeli da ostvare neverovatan dobitak po kvoti 35.

To naravno nije sve jer je u standardnoj ponudi bila i kvota da Srbija pobeđuje do 10. minutu, sa kvotom 16. Za one kojima je pobeda do petog minuta delovala previše rizično, ovo je bio bolji i mnogo manje rizičan potez! A tiket je opet bio dobitan po sjajnoj kvoti.

VAR nije pomogao "orlovima" u meču sa Švajcarcima, jer Feliks Brih nije želeo da pogleda snimak. Ipak ima nekih koji su dobro proučili taj snimak i rešili da bar u nekoj meri otklone nepravdu.

Poruka iz Meridiana je jasna - nema preVARe, bio je penal!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    23. jun 2018 | 15:07

    Ne lupetajte, NIJE bio penal! Poslusajte misljenja fudbalskih sudija i dobro procitajte fudbalska pravila pa onda komentarisite.

  • Ostoja

    23. jun 2018 | 16:38

    @Srbin Citaj pazljivo tekst.

  • Procitaj, koristice ti

    23. jun 2018 | 23:33

    Meni ovo djeluje kao da Lihtstajner izvodi "ura nage" nad Mitrovicem. Mozda grijesim, ali nekako mi tako djeluje. "Ura nage" je bacanje iz dzudoa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA