≫ 

Krstajićev pomoćnik napušta Miroslava Đukića i Partizan, stigao poziv iz Emirata

Bivši trener crno-belih Vuk Rašović želi za saradnika pomoćnika Miroslava Đukića

  • 3

Krajem minule sezone stručni štab Partizana je napustio Andrija Delibašić, koji se vratio u rodni Nikšić, kako bi se posvetio samostalnoj trenerskoj karijeri, a pride pomagao crno-belima u skautiranju kvalitetnih igrača sa prostora Crne Gore. A, kako stvari stoje, struka kluba iz Humske će ovoga leta ostati bez još jednog člana i to Ljubiše Rankovića, kome je stigao poziv sa Dalekog istoka, zapravo ponuda koja se ne odbija.

Naime, Rankovića je u svoj stručni štab pozvao još jedan bivši fudbaler i trener Partizana – Vuk Rašović, koji je nedavno dobio posao u Ujedinjenim Arpaskim Emiratima, odnosno u Dubaiju. Rašović je postao šef stručnog štaba Al Džafre i poželeo da sarađuje sa Rankovićem, sa kojim je inače blizak prijatelj.

A, nije prvi put da Rašović i Ranković rade zajedno, pošto su dugo bili saradnici u stručnom štabu Partizana, zatim i u Dinamu iz Minska, koji im je obojici bio prvi trenerski izazov van granica Srbije.

Posle Belorusije, Rašović je kratko radio u Napretku, a zatim se obreo u Saudijskoj Arabiji, tačnije u Al Faisaliju, dok je Rankovića u stručni štab Partizana i to kao pomoćnika kooptirao bivši trener Marko Nikolić.

Vreme za novi izazov Foto: MN Press

Posle osvajanja duple krune sa crno-belima prošle sezone, Ranković je kratko radio i u grčkom PAOK, na poziv bivšeg saigrača, kasnije i trenera kluba iz Humske - Aleksandra Stanojevića. Ali kako je ta epizoda trajala jako kraće od dva meseca, jer je Stanojević zbog neslaganja sa jednim od čelnika grčkog velikana otpušten, tako se i Ranković vratio u Beograd i Partizan, postavši suradnik i Miroslavu Đukiću.

Nedavno je postao i član stručnog štaba A reprezentacije Srbije, na poziv Mladena Krstajića, kome se Ranković rado odazvao i bilo je planirano da se po povratku naše selekcije sa Svetskog prvenstva u Rusiji priključi crno-belima. Ali, Rašović je uputio poziv koji se naprosto ne odbija, a Partizan će, kao i uvek, izaći u susret Rankoviću, koga svi u klubu od milošte nazivaju “Džin”.

VIDEO - Miloš Jojić o tome zašto nije na SP u Rusiji

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    24. jun 2018 | 10:51

    Само да остану Ђука, Илијев и најбоља управа. Остали и нису толико битни. Јер их гробари желе...што ја волим тај њихов циркус

  • Milan

    24. jun 2018 | 19:41

    Mnogo je bio od pomoci

  • zbunjen

    24. jun 2018 | 18:03

    Kao sto je Zvezda umala Fantoma tako Partizan ima Rankovica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA