≫ 

FIFA kaznila Šaćirija i Džaku!

Švajcarci su ipak odahnuli jer je reč samo novčanoj kazni

  • 61

Fudbalske reprezentativce Švajcarske Đerdana Šaćirija , Granita Džaku, posle incidenta na utakmici sa Srbijom, FIFA je kaznila sa 10.000 evra!

>>>Prosinečkog iznervirala tvrdnja da nije penal nad Mitrom: Robi zapušio usta hrvatskoj legendi ironičnim komentarom! (VIDEO)

Fudbaleri poreklom sa Kosova, inače strelci po jednog pogotka u meču sa Orlovima, kažnjeni su sa 10.000 franaka, dok je Lihtštajner sankcionisan sa 5.000.

Da podsetimo, Džaka i Šaćiri su golove protiv Srbije proslavljali pokazujući rukama albanskog dvoglavog orla, a pridružio im se i kapiten Sajdžija, Lihtštajner.

>>> FIFA kaznila i Srbiju! Mnogo gore smo prošli nego Švajcarci

To znači da će trio švajcarskih reprezentativaca, umesto suspenzije od po dva meča neigranja kako je bilo ranije najavljivano, moći da igra u sredu uveče utakmicu poslednjeg kola Grupe E protiv Kostarike.

Podsetimo, Švajcarska je pobedila Srbiju 2:1 golovima dvojice Albanaca u drugom poluvremenu.

VIDEO: Krstajić: Poslao bih ja njega u Hag

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milos

    25. jun 2018 | 18:59

    Pa mi da smo uneli sajkacu na stadion izbacili bi nas sa prvenstva,toliko o tome

  • Lazar

    25. jun 2018 | 18:58

    Samo cu reci ,,Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahah", ee moji Srbi. Svi nas ponizavaju, a mi se sklanjamo. Ne mora se igrati Prvenstvo sa nama, daj da napravimo neki skandal svetskih razmera, da se bojkotuje, da sednemo na teren, izadjemo sa majicama na kojima je slika Velike Srbije i sve sto nam oduzimaju i u cemu nas ponizavaju. Da se dokaze da i mi imamo obraz, pa neka nas kazne...opet cemo da se povucemo, nema trazenja da se ponovi utakmica ( Maroko je trazio ), a mi cemo dobiti vecu kaznu nego ova trojica zajedno. Sram nas bilo bre

  • Veca

    25. jun 2018 | 18:58

    Sram te bilo FIFA i to ti kazna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA