≫ 

Rukavina šokirao navijače: Jedva je dočekao kraj meča da traži dres od Nejmara, a onda je bez šortsa napustio teren! (FOTO)

Paklen je zadatak imao Rukavina u duelu sa Nejmarom, pa je posle utakmice želeo uspomenu

  • 11

Fudbaleri Srbije poraženi su od Brazila sa 2:0, a Antonio Rukavina je jedva dočekao kraj meča da uzme dres od Nejmara.

Potrudio se Rukavina da sačuva Nejmara i kada to nije uspevao, Stojković je maestralno branio i ostavio najveću zvezdu rivalskog tima bez postignutog pogotka.

- Bili su bolji. Imali smo par šansi ali mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Ako ne možemo da pobedimo Brazil, možemo da skupo prodamo kožu, to smo rekli sebi. Ipak, to ništa ne znači ni za nas ni za navijače, ali znači ovim mladim momcima na terenu. Meni je ovo poslednje Svetsko prvenstvo i molim sve, da prože momcima podršku - rekao je Rukavina za RTS posle meča.

Švajcarci su ipak bili kobni.

- Ostaje žal što nismo uspeli da se kvalifikujemo, ali mislim da posle Brazila nismo imali sreće. Sada kada se pogleda, sa bodovima protiv Švajcarske bismo imali plasman ali...  Sada vraćati vreme i pričati šta je bilo pre 7 dana... Neiskusno smo to ispustili, ali biće bolje u budućnosti.

Ipak, njegov potez na kraju iznervirao je navijače, koji su uzimanje Nejmara videli kao neprimeren potez nakon izgubljene svake šanse da se ode u osminu finala. Uz to, Rukavina je ostao bez šortsa, koji je nekome poklonio.

VIDEO - Kako se utakmica Srbije prati i u autobusu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 031

    27. jun 2018 | 23:31

    Ovo dovoljno govori. Neznam ni otkud posle toliko godina on u reprezentaciji.

  • Dare

    27. jun 2018 | 23:10

    Ovaj covek igra na svetskom prvenstvu protiv brazila,pa u nasoj trecoj ligi 10 puta boljih igraca od njega ima..ja ne znam kako ga nije sramota..

  • mihailovic

    27. jun 2018 | 23:32

    Cestitka Brazilu !, Nasima FUJ !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA