≫ 

Ko će sad u Hag? Bivši kapiten BiH isprozivao Krstajića, pa se pokajao i obrisao provokativnu poruku

Nekadašnji reprezentativac BiH se oglasio posle poraza Orlova

  • 9

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Sergej Barbarez, poslao je poruku selektoru Srbije Mladenu Krstajiću posle eliminacije sa Mundijala.

Krstajić je posle poraza od Švajcarske, nezadovoljan suđenjem i greškom Feliksa Briha koji nam nije dosudio penal pri 1:1, reagovao porukom "Nekada prokleti Hag, a danas VAR".

Kasnije je na konferenciji rekao da bi sudiju Feliksa Briha poslao u Hag da mu sude, a poraz Orlova od Brazila je uz naslađivanje dočekao Barbarez.

- Ko će sada ići u Hag - napisao je Barbarez, koji je potom munjevito obrisao tvit, ali prekasno, već su svi mediji u BiH objavili.

Inače, Barbarez je tražio prekid meča sa SCG 2005. godine u Beogradu, kada je naš tim obezbedio plasman na Mundijal sa 1:0.

Tada je neprijateljski dočekano 1.000 navijača BiH, bilo je uvredljivih skandiranja i sukoba, ali sudija nije uslišio zahtev.

VIDEO - Adrijana Lima sa decom slavi pobedu nad Srbijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    28. jun 2018 | 11:27

    Najsmešnije je kada se javljaju oni koji nisu ni učestvovali na Svetskom prvenstvu 😂

  • RC

    28. jun 2018 | 11:27

    Sergej Barbarez,igrač ispod proseka. Kao čovek,nula.

  • barbaricu barbaricu

    28. jun 2018 | 13:31

    Za one koji ne znaju..Sergej Barbarić SRBIN iz mostara bivsi fudbaler veleze i covjek koji je uzeo muslimansku vjeru a oponasa hrvata..sad sami zakljucite o kakvoj se ljudskoj tursiji radi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA