≫ 

Sve izbija polako na površinu: Otkrivene Muslinove reči koje su najavile krah, i to u Rusiji!

Sve je počelo da se kuva davno, a kulminiralo je protiv Gruzije...

  • 22

Nekadašnji pomoćnik Slavoljuba Muslina, Belorus Sergej Gurenko, otkrio je za ruske medije kako je sve prestalo da funkcioniše u taboru Orlova pred kraj kvalifikacija za Mundijal.

Već pred završna dva meča sa Austrijom i Gruzijom, kada su Orlovi bili u pol poziciji i favoriti da direktno odu na završni turnir, Gurenko je primetio da nešto ne funkcioniše u relaciji sa čelnicima FSS-a.

Direktna borba za osminu finala. Senegalu odgovara remi, a Kolumbiji samo u slučaju da Poljska nanese težak poraz Japanu. Dakle, mora na pobedu. Dvojka je 1,90, iks 3,50, a kec čak 4,20. Pogledajte sve MOZZART kvote za Senegal - Kolumbija.

Gurenko je sada na poziciji prvog trenera Dinamo Minska, ovu priču izneo je za beloruske i ruske medije.

Foto: MN Press

- Za mene je sve ovo bilo veoma čudno. Prošle godine su Srbi igrali dobar fudbal, tim je mnogo postigao. Ali posle meča sa Irskom, desilo se nešto nerazumljivo. Imali smo još dve utakmice, sa Austrijom i Gruzijom - počeo je Gurenko.

VIDEO: Utakmica između Srbije i Brazila gledala se i u autobusu

- Čak i tada, došlo je do napetosti u timu i odnosima sa Savezom. I pre utakmice sa Gruzijom, Muslin mi je prišao i rekao da je neophodno promeniti sastav. Tačnije, da pre utakmice moram staviti apsolutno drugačije igrače u tim. Veoma čudno - zaključio je Gurenko.

Živa svirka i ludovanje navijača Srbije i Brazila

VIDEO: Sve što niste znali o reprezentaciji Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tuzlak

    28. jun 2018 | 15:39

    Repka Srbije nije stajala loshe,ne treba ocjenjivati po zadnjem mecu s Brazilom jer se vidi da se igraci trude i zalazu. Sa Kostarikom odradjeno koliko treba , Svicarcima em sto ste osteceni realno receno samim tim ste krivi sto ste pod pritiskom pali. Dzaka dade goal onda sve pada u vodu trazila se osveta po terenu a trebala hladna glava da se mec nastavi,Brazil je Brazil momci se borili izgarali samo zamjerka ako pritisces Brazil presingom ne radi s jednim napadacem SMS ne sluzi nicemu u srbiji bolje da je igrao iz Paoka mali onaj... sretno dalje komsije

  • Мане

    28. jun 2018 | 20:03

    Хвала муслину за све видео се домет крстајића било им битно да пусте смса да игра он благе везе нема убили су нам фудбал...

  • Lazar

    28. jun 2018 | 15:17

    Paunovica ili Jokanovica za selektora!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA