≫ 

Objavljen snimak tuče Brazilaca sa srpskom porodicom: Jedna stvar je posebno tužna u ovom prizoru! (VIDEO)

Pojedini kao da su se zabavljali dok su statirali sa strane!

  • 17

Nemile scene viđene su na  stadionu Otkritije Arena tokom meča Srbija - Brazil.Orlovi su izgubili sa 2:0, a na tribinama je u jednom trenutku došlo do žestokog sukoba grupe brazilskih navijača sa srpskom porodicom.

 Brazil je i dalje prvi favorit za trofej na SP s kvotom 4,50, a prati ga Španija s kvotom 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za osvajača Svetskog prvenstva.

Velika šteta, bačena je mrlja na celodnevno druženje naših ljudi sa Brazilcima u gradu i na samom stadionu, jedna porodica našla se na udaru, koja je kasnije za Telegraf opisala šta se sve dogodilo.

Kejn je prvi sa pet, prate ga Ronaldo i Lukaku sa četiri, a ko će na kraju biti najbolji strelac SP? Kvota na Kejna je 2,75, na Ronalda i Lukaku 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za najboljeg strelca Mundijala.

Ništa nije promaklo fotoreporterima Foto: Guliver/Stu Forster/Getty Images

- Od početka utakmice doživljavali smo najružnije provokacije od navijača Brazila, koji su sedeli ispred nas. Pokazivali su nam srednji prst, na polni organ i dobacivali najgore psovke. Ja sam bio sa utakmici sa ocem i majkom, koja je sve to slušala i gledala. Moj otac je neko vreme ćutao i trpeo, ali im je u jednom trenutku rekao da prestanu. U tom trenutku, jedan od Brazilaca ustaje i kreće na njega - rekao nam je sin muškarca koji je napadnut.

- Strašno je i što je iznad nas bilo dosta Srba koji nisu ni pomislili da nam pomognu već su snimali kako nas Brazilci tuku. Nisu reagovali ni na to što je napadnuta jedna žena - dodao je, što potvrđuje snimak koji se pojavio na internetu.

Mnogi koji su bili iznad i mogli su da razdvoje zavađene i pomognu, statirali su ili čekali da ovo dodatno eskalira, a obezbeđenja ni na vidiku...

VIDEO Delije sa Severa preskočili i krenuli u juriš na Grobare koji su bili na zapadu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzigi Bau

    29. jun 2018 | 12:09

    Tako je Srbi bla, bla,bla a kad zagusti vadimo telefone i sladimo se kad neko dobije batine . . . Stidite se

  • Marko

    29. jun 2018 | 09:30

    Verujem da su ovi junaci od gore,u srpskim dresovima,sada ponosni na svoje junastvi i cojstvo.

  • Van

    29. jun 2018 | 09:38

    Srbi zato što nisu jedinstveni i zato što izdaju pripadnike svog naroda, zaslužuju mnogo gore da budu kažnjeni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA