≫ 

Monstruozne pretnje kolumbijskim fudbalerima, i to na godišnjicu smrti Eskobara: Baka i Uribe na meti potpunih bolesnika

"Tvitovi" uznemirujuće sadržine pojavili se nakon eliminacije Kolumbije od Engleske

  • 2

Fudbaler Kolumbije Karlos Sančes nije jedini koji je tokom Svetskog prvenstva osetio tamnu stranu igranja za reprezentaciju. Njemu su nepoznate osobe pretile smrću zbog crvenog kartona i penala koji je skrivio na početku meča protiv Japana u prvom kolu Mundijala, u porazu od 2:1.

Strasti su se posle smirile zbog prolaza Južnoamerikanaca u nokaut fazu, ali je nesrećna eliminacija od Engleza pokrenula novu lavinu groznih poruka i pretnji igračima.

>>> Ako je Eskobar ubijen zbog autogola, Sančesa treba ubiti i urinirati mu po lešu! Bolesna pretnja za tragičara meča sa Japanom

Na udaru se najviše našao Karlos Baka, ali i Mateus Uribe. koji su promašili u penal seriji protiv Engleske.

Ozlojeđeni navijači nisu se libili da na društvenim mrežama pišu svakojake pretnje i gadosti iako je policija nedavno pokrenula istragu protiv onih koji su zasuli pretnjama tragičara protiv Japana Sančesa.

VIDEO: Letele i stolice: Ludo slavlje Engleza u Španiji nakon pobede nad Kolumbijom

"Umri Karlose Baka, ku*vin sine. Niko te ne želi. Ne vraćaj se u ovu zemlju", napisao je korisnik tvitera David Castaneda.

Drugi, Jhon Duqueismo, je napisao: "Hvala svim igračima, izuzev tri puta ku*vinom sinu, beskorisnom, mrtvom, Karlosu Baki. Ne vraćaj se".

HumorFPC takođe nije birao reči: "Mrzim te Karlos Baka, sve vas mrzim, mrzim vašu ravnodušnost, vaša životinjska prezimena, i vašu igru. Gori ste od kancera, kod kancera makar možete da odete kod doktora i da proverite od čega bolujete".

Uribea su posle utakmice tešili i selektor Kolumbije Pekerman i selektor Engleske Sautgejt Foto: Tanjug/Ap

Strašne su bile i uvrede i pretnje za Uribea.

Izvesni Patricio je napisao: "Uribe, ti si malo govno, nadam se da ćeš da umreš".

Još jednom navijaču je Uribe bio krivac za eliminaciju: "To je bila Uribeova poslednja utakmica, čovek je već mrtav".

Pretnje su se nizale jedna za drugom, neverovatna je količina mržnje koju su ispoljili navijači Kolumbije: "Bežite iz zemlje ili će vas narko karteli pojesti žive, vi ste SRAMOTA", napisao je izvesni Wilson.Gomes.

Da sve bude još gore, ove pretnje izrečene su gotovo na samu godišnjicu ubistva bivšeg reprezentativca Kolumbije Andresa Eskobara koga su nepoznati počinioci ustrelili zbog toga što je ovaj postigao autogol na Svetskom prvenstvu u Americi 1994. godine, na šta su podsetili neki drugi, zdravorazumski kolumbijski navijači putem društvenih mreža.

Eskobar je ubijen 2. jula, odmah nakon povratka iz SAD.

VIDEO: Starleta provokativnim videom najavila meč Engleske i Kolumbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA