≫ 

Nejmare gde si, Belgija vas je pojela: Brazilski mediji uništili svoj nacionalni tim brutalnim naslovnicama! (FOTO)

Predstavnici sedme sile u Brazilu nisu imali milosti prema fudbalerima svoje reprezentacije

  • 6

Reprezentacija Brazila je Kazanju izgubila od selekcije Belgije rezultatom 2:1 u četvrtfinalu Mundijala, i tako ispustila priliku da po šesti put postane prvak sveta.

Belgija je iskoristila sve poklone brazilske obrane, a s druge strane je golman, Tibo Kurtoa, činio čuda na golu Belgijanaca.

>>>Svetski mediji bez reči o Mažiću, ali je zato Brazilac na žestokom udaru: De Brujne top, Nejmar flop! (VIDEO)

Da stvar bude gora, Brazilci uopšte nisu odigrali loš meč u Kazanju, ali tamošnji mediji nisu imali razumevanja za još jedno prerano ispadanje svojih fudbalera.

Da podsetimo, na prošlom Mundjalu koji se održao upravo u Brazilu, domaćini su doživeli katastrofu u polufinalnom meču protiv selekcije Nemačke kada su izgubili sa 7:1, da bi četriri godine pre toga, u Južnoafričkoj republici, ispali u četvrtfinalu od reprezentacije Holandije rezultatom 2:1.

"Opet smo pali" glasio je naslov u dnevnom listu Agora, ali ovo predstavlja limunadu u poređenju sa naslovima drugih medija.

"O Dia" je izašao sa fotografijama uplakanog Nejmara, Marsela i jednog brazilskog dečaka uz propratni naslov "Gde ste bili?", aludirajući na dosta loše izdanje fudbalera PSŽ-a i Real Madrida.

Brazilski list O Dia sa naslovnom stranicom nakon poraza od Belgije u četvrtfinalu Mundijala u Rusiji Foto: Reprint

"Niste", stoji na naslovnoj strani lista "Correio", koji je na belu podlogu stavio utučenog Nejmara uz komentar da Brazil nije imao odgovora na sjajnu igru belgijske reprezentacije. Ironično, dan pre meča su na naslovnoj strani je stajalo "Spremni ste".

Foto: Reprint

"Meia Hora" je imala puno manje razumevanja za neuspeh brazilskih fudbalera. Na naslovnoj strani su okačili fotografiju pečenog pileta s prilogom uz naslov "Tužan kraj kanarinaca".

Foto: Reprint

"Sa nevidljivim Žesusom i Nejmarom, Belgija nas je pojela s prilogom i odložila san o šestoj tituli do 2022. godine", stoji na naslovnoj strani lista "Meije Hore".

Možda je ovaj poslednji naslov i najrealniji od svih dosad viđenih, jer je sledeći Mundijal na programu za 4 i po godine, s obzirom da će se zbog velikih vrućina u letnjim mesecima u Kataru, Svetsko prvenstvo održati od 21. novembra do 18. decembra 2022. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MNE

    7. jul 2018 | 15:34

    Neimar je najgora desetka u fudbalskoj istoriji Brazila, osim ako je i Robinjo nosio desetku, u tom slucaju ne znam ko bi bila gora desetka. Ko daje silne stotine miliona za njih nije mi jasno. Ili igrac tipa onaj SMS. Pa u SFRJ si skoro u svakom klubu imao takvih

  • мика

    7. jul 2018 | 14:27

    Јадна, бедна и очајна игра Бразила који нема тимску игру и где се све свело на солирање преплаћених појединаца...заслужено иду кућо јер на овом светском првенсгву нису ништа показали.

  • ⭐⭐⭐

    7. jul 2018 | 17:26

    Neosnovano su sebe videli kao prve favorite.I logično krene otrežnjenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA