≫ 

Da li se hrvatski golman prekrstio kao Srbin? Ovo je za Srbe najveća dilema utakmice Hrvatska - Rusija! (VIDEO)

Hrvatski junak polako postaje i idol Srba

Hrvatski golman Daniel Subašić izrastao je u junaka čitave hrvatske nacije posle mečeva sa Danskom i Rusijom, u penal serijama na oba meča branio je ključne penale i jedan je od najzaslužnijih za plasman "kockastih" u polufinale svetskog prvenstva.

Subašić je i u kod nas u žiži interesovanja, jer mu je otac Srbin, a povela se prethodnih dana priča baš na tu uvek "osetljivu" temu: da li je on Srbin pravoslavac koga Hrvati veličaju?

>>> FIFA kaznila Hrvatsku zbog Subašića, jer je nosio lik preminulog druga ispod dresa!

Možda će sada biti malo jasnije posle ovog kadra, koji je uhvatila kamera pred početak penal-serije Hrvatske i Rusije u Sočiju.

VIDEO: Veliko slavlje na Trgu Bana Jelačića nakon plasmana Hrvatske u polufinale Mundijala

Subašić se prilikom odlaska na gol prekrstio onako kako to samo rade pravoslavci, mnogima je promakao taj detalj u direktnom prenosu, međutim brzo je video upravo te situacije masovno počeo da se deli na društvenim mrežama.

Iako trenutak nije baš najjasniji zbog ugla kamere, a glomazne rukavice sakrile prste (Srbi vide tri), prilično smo sigurni da se Subašić, pre nego što je pošao, prekrstio onako kako to čine ljudi pravoslavne veroispovesti.

Pogledajte, pa procenite sami.

VIDEO: Pogledajte kako su hrvatski navijači pratili meč u centru Zagreba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA