≫ 

Ja sam stvorio Mažića, zašto ne sudi Zvezdi kao na Mundijalu? Zvezdan Terzić opet prozvao najboljeg srpskog arbitra!

Pecnuo je opet Terzić Mažića

  • 38

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić prokomentarisao je suđenje Milorada Mažića na Mundijalu, na kom je moguće da naš arbitar bude delegiran za finale.

Bilo je bure u domaćem prvenstvu između Crvene zvezde i Partizana kada sudi Mažić, i jedni i drugi su često umeli da iznose teške kritike, pa se ispostavlja da je Mažiću lakše da sudi "vruće" planetarne mečeve na Mundijalu!

Francuzi su blagi favoriti s kvotom 2,60, na Belgijance je 2,85, a kako oba tima imaju sjajne napadače treba razmisliti o 4+ sa veoma jakom kvotom. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Francuska - Belgija

- Milorada Mažića sam ja stvorio! I to kad sam bio predsednik FSS. Doveo sam ga iz treće u drugu ligu, a onda u najjače takmičenje. To se desilo za vreme mog mandata. Nesporno je da je Mažić najbolji sudija kog je Srbija ikada imala, i dan-danas  - rekao je za Kurir Terzić.

- To sam rekao pre pet godina, mislim danas. Nije problem kvalitet Mažića, koji sudi fenomenalno ovo Svetsko prvenstvo. Problem je kako Mažić sudi Zvezdi. Kad je Zvezda u pitanju, Mažić ne sudi kako ume, to je problem i to smo isticali, a ne da Mažić nije dobar sudija. Postavlja se pitanje zašto ne sudi Zvezdi kao na evropskoj i svetskoj sceni, prosto - zaključio je Terzić.

Inače, delegirane su već sudije za polufinale Mundijala i tu Mažića nema, ostao je u najužem krugu za meč za 3. mesto i finale najvažnijeg sportskog događaja na planeti.

VIDEO - Spartaks Jurmala: Ko je Zvezdin prvi protivnik na putu do Lige šampiona?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa67

    10. jul 2018 | 12:14

    Jel ovo krece vec neki pritisak na sudije ili se trazi vec eventualno opravdanje ako nebude islo kako treba u prvenstvu koje jos nije ni pocelo

  • Lane

    10. jul 2018 | 11:12

    Covek vrti istu pricu godinama!

  • Gale

    10. jul 2018 | 11:11

    Terzicu,odlazi,odlazi,odlazi!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA