≫ 

Englezi svuda vide znakove da prolaze Hrvate i osvajaju Svetsko prvenstvo! (FOTO)

Cifre ne lažu

  • 7

Vodeći se onom starom izrekom da "cifre ne lažu" Englezi nemaju mnogo razloga za optimizam pred polufinale sa Hrvatskom, što ihi ni malo ne raduje.

>>> Da je VAR tehnologija postojala na Mundijalu 1966. Englezi ne bi došli do titule šampiona: Ruski sudija presudio gol! (VIDEO)

"Trofej se vraća kući", najčešća je mantra Ostrvljana poslednjih nedelja. Beskrajno ponavljanje jedne od najvećih želja, kako se nadaju sujeverni Englezi, moglo bi zaista da pomogne kako bi njihova selekcija osvojila Mundijal.

Fudbalsko "ludilo" ide toliko daleko da bukvalno u svemu sto ih okružuje vide trofej u svojim rukama. Matematika je jasna. U obzir su uzeti četvrtfinalni dueli u kojima su igrale selekcije u čijim imenima se nalazi ukupno 13 slova. Utakmice su odigrane 6. i 7. jula što u zbiru takođe daje broj 13.

Kako parola "It’s coming home" u sebi sadrži isti broj slova, po njihovom mišljenju, to je jasan pokazatelj da Gordi Albion pobeđuje ne samo Hrvate, već i Francusku i osvaja Mundijal.

 

VIDEO: Englezi u transu! Flaše, čaše i kape u vazduhu nakon pobede nad Švedskom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA