≫ 

Hrvatski navijač uklonio albansku zastavu tokom slavlja! Ovo je najbolja scena sa ulica posle plasmana fudbalera u polufinale (VIDEO)

Prava reakcija ovog momka, kakva Albanija, kakvi bakrači - slavi Hrvatska i samo Hrvatska!

  • 31

Hrvati noćas neće spavati, "kao na iglama" biće i naredna dva-tri dana, jer vreme je za najveće slavlje sportskog uspeha koje je ova zemlja imala.

Za to su "krivi" fudbaleri koji su se u Rusiji plasirali u finale Svetskog prvenstva, pobedili su Englesku 2:1 u produžecima što je bio povod da se na ulice gotovo svih hrvatskih gradova, ali i u mestima van Hrvatske, sliju reke navijača.

>>> Goreo je Zagreb, navijači Hrvatske zapalili Trg bana Jelačića (VIDEO)

Naravno, hrvatskih zastava, dresova, "kockastih" majici bilo je na svakom koraku, jak nacionalni naboj je sveprisutan, ali pojavila su se i neka obeležja kojima tu nikako nije mesto - albanske zastave.

Jedna se vijorila iz ruku mladića koji je na krovu automobila mahao njome dok je milio kroz masu hrvatskih navijača. Jedan od njih ne samo da nije pozdravio "uljeza" i njegovo šepurenje, već mu je po kratkom postupku prišao, oteo zastavu i nastavio da slavi najveći rezultat hrvatskog fudbala.

Potez hrvatskog navijača pozdravili su mnogi, a malo je reći da se Albanac na krovu kola našao u čudu.

Inače, ovaj snimak je zabeležen u Austriji.

VIDEO: Pogledajte kako su hrvatski navijači slavili pobedonosni gol Mandžukića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA