≫ 

Najveći uspeh srpskog fudbala, postali smo komšije finaliste Mundijala: Srbi sami sebe uništavaju na internetu zbog uspeha Hrvatske!

Plasman Hrvatske u finale Mundijala u Rusiji nije baš lako podnet u Srbiji, ali naš narod je našao snage i da se šali na račun našeg fudbala

  • 9

Dan posle plasmana fudbalera Hrvatske u finale i ostvarivanja najvećeg uspeha u istoriji njihovog sporta i sporta u regionu, društvene mreže na internetu ne miruju.

>>> Sergej Trifunović brutalno isprozivao hrvatskog voditelja koji je finale Mundijala najavio rečima "oluja nad olujama"

Srpski navijači sprdaju se na račun našeg fudbala najluđim šalama i na taj način malo ublaže stres zbog velikog uspeha komšija.

Ipak, ova je pobedila:

Printskrin: Facebook

VIDEO: Predstavljamo repreztaciju finalista Hrvatske u 2 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djordje

    12. jul 2018 | 13:32

    Šta vam je ljudi? Zar nismo prvaci sveta u fudbalu do 20 godina (ako ne grešim u godinama) kad smo pobedili Brazil? Ni to se ne zaboravlja.

  • Džoni

    12. jul 2018 | 12:39

    Lud je svako ko ode na sledeću utakmicu naše reprezentacije, nisu zaslužili. Kad se suoče sa realnošću i praznim tribinama, možda im dopre do mozga da se veliki igrač postaje tek onda kad uradiš nešto za svoju zemlju a ne tamo po Italiji, Engleskoj i slično. Ja sam za to da ih bojkotujem, gledajte od kuće ali ne idite na stadion.

  • Beli kg

    12. jul 2018 | 12:20

    Ovi naši trebaju da se pokriju ušima preko glave i da ćute, ovamo neke poznati fudbaleri a vuču se po terenu ko neke babe,bruka i sramota za naš fudbal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA