≫ 

Englezi, naučite pravila! Sami se sebi smeju zbog prevare koju su pokušali da izvedu dok su Hrvati slavili gol! (VIDEO)

Obrukali su se Englezi u jednom momentu, kada je postalo jasno koliko su očajni

  • 2

Fudbaleri Engleske izgubili su od Hrvata sa 2:1 u polufinalu Mundijala, a posebno su očajni bili kada su primili gol od Marija Mandžukića.

Bilo im je jasno u 109. minutu da su na ivici ispadanja, Mandžukić je zatresao mrežu i preokrenuo, što su svi burno proslavili u taboru Hrvatske.

Čak su svi izašli sa okvira terena i bili su daleko od svoje polovine, osim golmana Subašića koji je na svojoj polovini čekao nastavak duela.

Želeli su Englezi da izigraju pravila i prevare sudije, ali su ipak potcenili njihovu inteligenciju.

Trojica igrača su se sjurili sa centra dok su Hrvati bili na gomili ispred tribine, ali im je sudija pokvario plan da realizuju akciju "3 na  1" sa zbunjenim Subašićem.

Možda su Englezi izmislili fudbal, ali im fer plej u njemu nije ovaj put bio jača strana... Ispali su smešni čak i pred svojim sunarodnicima.

Da sve bude gore, Englezi su se smejali Panamcima kada su isto pokušali da izvedu protiv njih u grupnoj fazi, a pravila su jasna.

Svi igrači, osim onog koji izvodi početni udarac, moraju biti u svojoj polovini igrališta prilikom kretanja sa centra, ovde to nije bio slučaj.

Englezima se fudbal vraća kući, red je da nauče novo pravilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA