≫ 

Vatrenima bi i celi Lužnjiki bio mali: HNS moli FIFA za dodatna mesta!

Hrvati poslali zahtev za novi kontigent ulaznica

  • 2

Fudbalski savez Hrvatske zatražio je od Svetske fudbalske federeacije (FIFA) dodatni broj mesta koja mogu da se prodaju za finale Svetskog prvenstva u Rusiji.

>>> Posle Maradone, Mundijal ne zna za doping!

Kako prenose hrvatski mediji, ulaznice za hrvatski sektor za finale Mundijala prodate su još 31. januara ove godine.

 Mbape ili Modrić - jedan od njih dvojice će verovatno biti proglašen za najboljeg igrača Mundijala. Kvota na Francuza je 1,85, a na Hrvata 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na Svetskom prvenstvu.

-Zahvaljujemo svim navijačima koji su tada verovali u plasman Hrvatske u finale i danas imaju ulaznicu za spektakularni okršaj protiv Francuske-  izjavio je HNS i dodao:

-Ako, i kada, FIFA odobri određen broj dodatnih ulaznica, HNS će odmah objaviti vest i informacije o načinu kupovine ulaznica putem internet stranice HNS- zaključio je Fudbalski savez Hrvatske.

Hrvatski sektor Foto: Tanjug/AP

Da podsetimo, reprezentacija Hrvatske igraće u finalu protiv Francuske u nedelju u 17 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Che

    13. jul 2018 | 16:04

    SREĆNO MOMCI .

  • D

    13. jul 2018 | 20:27

    23 oktobar 1968 dan kada su rvati bombardovali Beograd.Naime tog dana ustaski terorista je postavio bombu u BG bioskopu 20 oktobar.Bomba je postavljena u 13redu a pre aktivacije ustaski terorista je izašao iz bioskopa.Od posledice razorne bombe 1 student je na licu mesta poginuo jednoj ženi su amputirane obe noge do kolena a povredjenih je najmanje 75 Vi i dalje navijajte za rvacku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA