≫ 

Predivne reči Luke Modrića na račun Novaka Đokovića i njegove podrške Hrvatima uoči finala Mundijala!

Utisak je da su vrhunski sportisti uspeli da ujedine Balkan

  • 37

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić  izašao je pred novinare u Rusiji kako bi prokomentarisao finalni susret koji njegova selekcija igra sa Francuskom u nedelju. 

>>> Modrić je nekada je čuvao koze na Velebitu, sada igra finale Mundijala! (FOTO) (VIDEO)

Luka je tom prilikom prokomentarisao  i nastup Novaka Đokovića na Vimbldonu, otvoreno mu zahvalio za podršku i najavio da će Vatreni navijati za Srbina.

- Ako budemo imali prilike, gledaćemo Noleta protiv Nadala. Gledali smo i sinoć u sobi za masažu. Velika podrška njemu. Hvala mu na svim lepim rečima koje nam je uputio ovih dana. Kako je on naš navijač, tako smo i mi njegovi. Želimo mu svu sreću na Vimbledonu - istakao je Modrić.

Da podsetimo, tokom Svetskog prvenstva u Rusiji, Novak Đoković je više puta istakao prijateljstvo koje ima sa hrvatskim fudbalerima i objasnio zašto navija za Vatrene na ovom Mundijalu.

VIDEO: Makedonski lemuri odlučili - Hrvatska će biti pobednik Mundijala

VIDEO: Slavlje u Dubrovniku, ludilo na ulicama grada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    14. jul 2018 | 14:35

    Delije uz vatrene i Noleta!Idemo!

  • hajduk

    14. jul 2018 | 15:22

    Ja navijam za Đokovića dugo godina i smatram da je svjetska klasa sto pokazuje i vrhunskim rezultatima, iako sam Hrvat a vi Srbi možete misliti sto hoćete ali moje najbolje želje njemu neće nitko umanjiti.

  • Ivan

    14. jul 2018 | 23:59

    Drago mi je da Srbija ima jednog takvog vrhunskog sportaša kao što je Novak Đoković, koji je puno puta pokazao da je ne samo vrhunski sportaš nego i izvanredan čovjek. Kamo sreće da je više takvih ljudi kao Novak i u Srbiji i u Hrvatskoj. Bilo bi puno manje mržnje a više uvažavanja i tolerancije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA