Koji Orlovi će biti uz Hrvatsku? Podrška Ivana Ivanovića Vatrenima oduševila je dvojicu (FOTO)

Prijateljska podrška Ivana Ivanovića dopala se našoj legendi

  • 11

Fudbal razbija predrasude i granice, ovaj put je to pokazao Ivan Ivanović porukom pred meč finala Mundijala između Hrvatske i Francuske.

TV voditelj se javio iz Moskve i rekao da će navijati za Hrvatsku, iako je bio u velikoj dilemi.

- Vama želim mnogo sreće, želim da se radujete danas posle utakmice, posebno svim mojim prijateljima u Rovinju. Onima koji mrze želim da poručim da se nose u pi*ku materinu, jer mržnja rađa samo mržnju i ništa drugo.

- Od*ebite od nas. Širimo ljubav, budimo jedni uz druge, poštujemo jedni druge, pre svega. I za kraj, ako pobedite, izbegavajte one pesme u kojima Srbe kačite na vrbe i ostala s*anja, to nam baš ne prija i nije u redu - rekao je Ivanović.

Ta poruka je izazvala oduševljenje legende našeg fudbala Dejana Stankovića, ali i Marka Grujića, koji je bio deo naše ekipe na Mundijalu, a koji je veliki prijatelj Hrvata Dejana Lovrena, koji ga je prvi dočekao prijateljski i raširenih ruku u Liverpulu.

Naravno, i Luka Jović je poželeo sreću Anti Rebiću, saigraču iz Ajntrahta.

Podrška Jovića Foto: Instagram.com

Poruka Grujića Foto: Instagram.com

Deki oduševljen pričom Ivana Ivanovića Foto: Instagram.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima Zullu

    15. jul 2018 | 16:04

    Mi da ne mrzimo a oni da viču “Za dom spremni” na trgu Bana Jelačića ... kako smo mi glup i navian narod... ajde spasite I Kosovo na isti način (ljubavlju) ...

  • Sun

    15. jul 2018 | 16:01

    Ja sam za Francusku naravno.

  • Giks

    15. jul 2018 | 15:09

    Nase javne licnosti ce navijati za Hrvatsku jer im se uvlace. Dzaba Vam to jer Vas Hrvati nikada nece voleti, a da smo mi na njihovom mestu njihove javne licnosti ili se ne bi javno izjasnile da navijaju za Srbiju, ili bi nas tako slatko ispljuvali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA