≫ 

Kolinda "ispalila" Vatrene! Odložena dodela odlikovanja za vicešampione sveta!

Planirana svečanost u Zagrebu je navodno odložena iz organizacionih razloga

  • 10

Kabinet predsednice Kolinde Grabar Kitarović je saopštio da se planirana dodela odlikovanja i priznanja igračima hrvatskog tima, koji su na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Moskvi osvojili titulu vicešampiona, odlaže do daljnjeg.

>>>Hrvatski fudbaler je jedini koji nije pružio ruku Putinu tokom ceremonije: Da li je klub u kom igra razlog tome? (VIDEO)

Kolinda Grabar Kitarović u društvu predsednika Emanuela Makrona tokom finalne utakmice Foto: Tanjug/AP

Uručivanje državnih odlikovanja i priznanja bilo je planirano za ponedeljak 16. jul od 17:30 časova, a do iznenadnog odlaganja je došlo, kako se navodi, iz organizacionih razloga.

>>>Modriću Zlatna lopta, Kolinda plakala dok mu je davala priznanje! (FOTO) (VIDEO)

- Svečana ceremonija uručivanja odlikovanja i priznanja Republike Hrvatske selektoru, igračima i članovima stručnog štaba hrvatske fudbalske reprezentacije i članovima delegacije Hrvatskog fudbalskog saveza, najavljena za danas, 16. jula u 17:30 sati u Uredu predsednice Republike, iz organizacionih razloga odlaže se do daljnjeg - navodi se u saopštenju i dodaje da će novi termin biti blagovremeno saopšten.

VIDEO: Hrvati u transu dočekuju "Vatrene"!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐶🐶🐶

    16. jul 2018 | 17:44

    Pa bila je na žurci sa Makronom, mora da se otrezni...

  • Mamurluk

    16. jul 2018 | 19:09

    Jos je radi sampanjac od finala

  • N.

    16. jul 2018 | 18:35

    Momci, svaka čast!!!! Čestitam na uspehu. A to, hocete li ili ne dobiti neko državno odlikovanje, to je već politika. A ona u globalu nikom dobro donela nije. Pre ili kasnije obike se o glavu. Doček koji su vam priredili vaši sunarodnici je nešto što se pamti celog života i to nema cenu!!!! Još jednom sve čestitke iako nisam navijao za vas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA