≫ 

Neverovatan potez Tošića: Karleuša ga nazvala najboljim štoperom sveta, ali je isekla snimak zbog onoga što je uradio pred golom (VIDEO)

Srpski reprezentativac izdominirao u pobedi Bešiktaša protiv Red Bul Lajpciga

  • 2
Foto: Profimedia/Seskimphoto

Duško Tošić igra u neverovatnoj formi u Bešiktašu, koji je posle dva kola prvi na tabeli grupe G sa maksimalnim učinkom od šest bodova. Posle pobede na gostovanju Portu, pobedili su i Lajpcig na svom terenu sa 2:0, a Srbin je odigrao fenomenalan meč.

>>> Najbizarniji trenutak Lige šampiona: Trener izveo fudbalera Lajpciga zbog buke navijača Bešiktaša (VIDEO)

Posebno spektakularan bio je jedan njegov prodor, faktički od jednog kraja terena na drugi, gde je oduzeo jednu loptu igračima Lajpciga, a zatim krenuo u nezaustavljiv prodor do samog gola protivnika.

Tom prilikom je demonstrirao i brzinu i tehniku, ali i snagu, kada je otresao jednog protivničkog igrača kao da nije ni postojao. U Turskoj su posebno analizirali ovaj potez, a navijači Bešiktaša su oduševljeni i masovno ga dele na društvenim mrežama.

Isto je uradila i supruga Duša Tošića, popularna pevačica Jelena Karleuša, koja je na Tviteru napisala da je ovaj snimak dokaz da je Tošić najbolji defanzivac sveta!

Međutim, kada se pogleda snimak koji je Karleuša objavila, ne može da se vidi kako je završena akcija u kojoj je Tošić imao 1 na 1 sa golmanom Lajpciga. Taj deo je u snimku Karleuše isečen.

Tošić je posle šutirao ka golu Nemaca, ali direktno u golmana koji je odbranio njegov šut. Ipak mora se istaći i da je šutirao desnom nogom, koja nije njegova primarna za šut.

Svakako, to i nije njegov primarni posao već čuvanje gola, ali je taj prodor oduševio fudbalske stručnjake u Turskoj, a naročito navijače Bešiktaša.

Pogledajte i čitavu akciju:

Inače, Tošić je protiv Lajpciga imao 10 presečenih lopti, više od bilo kog drugog igrača u Ligi šampiona ove sezone.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuka

    27. septembar 2017 | 14:13

    Posle više od 80 minuta igre, imati snagu sa ovakav sprint jeste za svaku pohvalu. Samo je prilikom šuta nestalo malo snage

  • Viktorija

    27. septembar 2017 | 14:57

    Bravooooo duško dugouško samo taaaaakoooooo care , istanbul je tvoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA