Basta slavio rođenje sina: Lukas, Romana "žarili i palili" u kafani! (VIDEO)

Veliki dan u životu fudbalera Lacija - na svet je stigao Stefan!

  • 3

Fudbaler Lacija Dušan Basta proslavio je u kafani rođenje sina Stefana!

Legendarna srpska rakija i šampanjac "Dom Perignon" tekli su potocima, dok je bina bila zakićena evrima, mahom u apoenima od 500, i to je samo deo pikanterija sa proslave rođenja sina zvezde rimskog kluba.

Gosti su u kafanu "Stara pesma", kao i obično pristizali nekoliko sati pre ponoći, ali je ovo bio nešto drugačiji ponedeljak.

Basta je slavio rođenje sina, a na proslavu su među prvima stigli Dušanov saigrač Filip Đorđević, zatim Boško Janković i Dušan Anđelković, ali i Aleksandar Luković.

Usledio je i dolazak brojnih drugih zvanica, a specijalni gost Tozovac napravio je uvertiru omiljenom Dušanovom pesmom – Oči jedne žene!

Nizali su se hitovi, ali i evri. Nekoliko pesama otpevala je i Romana, a zatim su se mikrofona latili Aca Lukas i njegova mlađa koleginica Ivana Bojanović koja redovno atmosferu dovodi do usijanja.

-Pesma Kafana na balkanu okupila je oko Lukasa goste koji su horski pevali svaku njegovu narednu pesmu. U nekoliko navrata prema njemu su poletele novčanice raznih boja, a šampanjac Dom Perinjon kao i slavna srpska rakija Zarić tekli su potocima, pa se može reći da je slavlje bilo megalomansko - kaže izvor koji se našao na licu mesta.

Pogledajte deo atmosfere:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA