Feldin konačno progovorio: Ovo je prava istina o meni i Maji Berović! (VIDEO)

Pokazali smo mu njihove zajedničke fotografije, kao i šale koje kruže društvenim mrežama od selfija posle kog je Zvezdin Amerikanac eksplodirao

  • 9

Džejms Feldin je u Zvezdu došao kao jedno od najvećih pojačanja, ali dugo nije pokazivao svoj puni potencijal u crveno-belom dresu. A onda, kao da se preko noći sve promenilo.

Zvezdin bek je bio na snimanju reklame sa poznatom pevačicom Majom Berović, koja je na Instagramu objavila i njihovu zajedničku fotografiju, a nakon toga je potpuno eksplodirao.

Počeo je da puni protivnike u Evroligi i bio je ubedljivo najbolji igrač Zvezde.

To je nateralo navijače da krenu sa zbijanjem šala na račun Maje Berović i Feldina. Navijači Zvezde počeli su da je smatraju boginjom, jer je navodno preporodila njihovog najboljeg igrača, koji kao da je postao novi Džordan posle samo jedne fotografije sa njom.

Foto: instagram.com

Posle novogodišnjeg koktela, pričali smo sa Feldinom upravo o tome. Šale su se toliko proširile društvenim mrežama da su stigle i do njega i želeli smo po prvi put da čujemo kakav zapravo odnos postoji između njega i Maje Berović.

Pokazali smo mu njihove zajedničke fotografije i pitali šta on može da kaže tim povodom i povodom šala koje se pojavljuju na društvenim mrežama iz meča u meč.

- Video sam tu sliku. Video sam i šale na društvenim mrežama - uz osmeh je rekao Feldin.

Foto: Telegraf

Oni u tim šalama kažu da nakon ove slike imaš šansu da budeš sledeći Džordan?

- Nadam se da će prestati. Između nje i mene nema ništa. To je bilo samo fotografisanje koje sam uradio sa njom. Ona je objavila to na Instagram, ali ništa drugo se nije desilo. Mi čak ni ne pričamo više. Malo se preteruje.

Ali to je dobar marketing?

- Dobar je marketing za nju, ali ne i za mene. Sada svi misle... Šta god da se desilo nije se desilo. Ja čak ni ne pričam više sa njom - otvoreno je ispričao Džejms Feldin, uz gestikulaciju koja je posebno upečatljiva.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tadija

    28. decembar 2017 | 16:34

    Spopadala ga je na snimanju 100% al lik nece da kaze

  • Ckalja

    28. decembar 2017 | 15:37

    Feldine brate vozi i nepitaj :D

  • 5 NDH IGRAČA IDOLI TUĐMANOVIH NARIKAČA

    28. decembar 2017 | 18:12

    ZABIBERIO SI GA TI KOLIKO VIDIM …

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA