Novogodišnji sendvič Dejana Savića: Somun mora da bude vruć, onda ide ujnin kajmak...

Selektor vaterpolista Srbije poznat je kao veliki gurman

  • 15

Najtrofejniji vaterpolo trener Srbije i Evrope Dejan Savić poznat je kao veliki gruman. Još dok je bio igrač voleo je  dobru klopu, ali je treningom regulisao kilažu. Sada ne trenira, ali i dalje je veliki gurman i hedonista.

On bi svima preporučio "Dekijev Sendvič"

- Somun mora da bude bude vruć. Prvo staviš mladi kajmak, od ujne, zatim red domaće tanko seckane pršute.. Onda red bolje pečenice, pa kuvana jaja na kolutiće, zatim krastavčići i preko toga kačkavalj.

- Ako nije domaći, onda pirotski. To sve tostiraš, pa za mene puta dva i kreneš.

- Da ali nije tu kraj. Treba jesti strogo iznad tanjira, pa ono što iscuri je odlična moča - kaže Savić.

Foto: Tanjug/AP

Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA