≫ 

Teniserka došla na žurku u "leopard stajlingu" i ponela titulu promašaj veka!

Najbolje teniserke sveta se provodile na Zvaničnoj žurci WTA turnira u Dubaiju, neke i u katastrofalno lošem “stajlingu”

  • 0

Sjajna zabava, zanimljivi gosti, posebni stajling i poneki impozantni modni promašaj obeležili su još jednu gala Zvaničnu žurku za učesnice aktuelnog WTA Dubai Djuti Fri Turnira, čiji je domaćin bio njegov dugogodišnji direktor Sala Talak.

Scenski program čija je ove godine tema bila Arabeska (za razliku od skoro svih prethodnih) inspirisao je nekolicinu igračica da se oprobaju u disciplini trbušnog plesa i njegovim ostalim atraktivnim sadržajima.

Foto: Dubai Duty Free Tennis Championships

Među njima je bila i mlada amerikanka Si Si Belis, koja je bila posebno fascinirana pustinjskim sokolom. Karolina Pliškova je svoje poštovanje za lokalnu kulturu prikazala izborom fino tkanog kaftana u svom stajlingu, Vesnina je sledila “evropski šik”, Konta bi mogla da ponovi stajling sa čipkom na žurci za učesnice turnira u Parizu, Muguruza je očito mnogo volela crtani “101 dalmatinac” kada je bila mala (bela haljina na tufne), a Naomi Osaka je, sa malo veće daljine, mogla “bez problema” da se zameni za Serenu Vilijams. Svitolina je očito zamenila dan za noć – je je sivkasto bela štraftasta kombinacija odudarala od večernjeg protokola primerenog ovakvim prigodama…

Foto: Dubai Duty Free Tennis Championships

Ako su ove dame mogle “još i da prođu”, niti jedan pozitivan komentar ne bi se moglo svrstati u ocenu izgleda Jelene Ostapenko – koja je očito “udarila brigu na veselje” posle veoma lošeg početka godine za nju  i šokirala sve prisutne izborom haljetka sa “leopard-printom” i belih patikica. Kako na terenu tako i van njega, glasila bi ocena njene pojave pred fotoreporterima na žurci.

Glamur i zabava ove tradicionalne manifestacije  po kojoj je turnir u Dubaiju nadaleko poznat i često ume da ugosti i druge velike sportske zvezde iz košarke, Formule 1, kriketa, sveta filma i šoubiznisa danas se već čini kao daleka prošlost, jer su na programu itekako atraktivni mečevi polufinala.

Sve oči su uprte u Anđelik Kerber, koja ponovo postiže odlične rezultate od početka aktuelne sezone  i predstojeće “finale pre finala” sa Svitolinom (braniteljka trofeja iz prošle godine), dok će drugi polufinalni meč predstaviti Garbinje Muguruzu u ulozi apsolutnog favorita protiv Darije Kasatkine  koja je i ranije u turniru umela da “pomrsi konce” daleko bolje rangiranim igračicama.

U svakom slučaju  tri od najboljih deset igračica sveta u predzadnjoj rundi turnira obećavaju vrhunske mečeve  i finale koje će i ove godine biti jedno od najkvalitetnijih na WTA turneji…

Foto: Dubai Duty Free Tennis Championships
Foto: Dubai Duty Free Tennis Championships
Foto: Dubai Duty Free Tennis Championships
Foto: Dubai Duty Free Tennis Championships
Foto: Dubai Duty Free Tennis Championships
Foto: Dubai Duty Free Tennis Championships

(Vuk Brajović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA