Slavni bokser na štiklama, u mrežastim čarapama: Seks skandal Oskara de la Hoje šokirao svet! (FOTO)

Bivši bokserski šampion ne namerava da prekine svoje perverzne igrice

  • 2

Bivši bokser Oskar de la Hoja na meti je ucena zbog seks videa koje su sa njim u kuhinji snimile brineta i plavuša koje se predstavljaju kao "Instagram modeli".

>>>Silovali su me, a ja ništa nisam mogla da učinim: UFC lepotica otkrila šokantan detalj iz svog života!

Na videu je navodno popularni Zlatni dečak, koji go u kuhinji ima odnose sa dve devojke, a ceo šou začinjen je kuhinjskim posuđem koje je, u ovom slučaju, poslužilo kao seks igračke.

Zanimljivo je da je ovo samo jedan u nizu skandala kontroverznog boksera koji se već dobro "opekao" pre nekoliko godina i to sa sibirskom striptizetom Milanom Dravnel. Zabavljačica Milana fotografisala je i potom 2011. godine pustila u javnost materijale na kojima bokser u štiklama i  ženskom mrežastom kostimu go pozira sa crvenim rukavicama za boks.

Foto: forums.sherdog.com

Milana je tvrdila da je sa njom De la Hoja prevario suprugu, dok se on branio rečima da je bio drogiran i pod dejstvom alkohola. Ipak i sam je kasnije priznao da je sanjom orgijao u njujorškom hotelu Ric.

Da podsetimo, Oskar de la Hoja osvajač je zlatne medalje na Olimpijskim igrama, a u svojim vitrinama ima i 10 svetskih titula u različitim kategorijama.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA