Postani deo navijačke istorije

LAV navijačku himnu do sada je čulo više od 20 hiljada navijača, a broj sličica u prvom digitalnom albumu navijača rapidno raste - kao i uzbuđenje zbog početka fudbalske groznice

  • 1

Ostalo je još samo 4 dana za pisanje navijačke istorije! Stani rame uz rame sa Aleksandrom Đorđevićem, Dejanom Stankovićem, Piksijem, Vanjom Grbićem, Dejanom Savićem, Sašom Ilićem, Marinom Maljković i mnogim drugima koji su pružili lavovsku podršku našim sportistima. Postani i ti deo sporstke Biblije – prvog albuma navijača Srbije!

LAV navijačku himnu do sada je čulo više od 20 hiljada navijača, a broj sličica u prvom digitalnom albumu navijača rapidno raste - kao i uzbuđenje zbog početka fudbalske groznice. Ipak, ostalo je još samo 4 dana da se priključiš našim proslavljenim sportistima i drugim poznatim ličnostima i pokažeš šta znači #podrškaodlavova.

Foto: Promo

Sve što je potrebno je da klikneš na link i pratiš jednostavna uputstva. Nakon samo nekoliko koraka, tvoja sličica će se naći u jedinstvenom digitalnom LAV albumu navijača Srbije.

Foto: Promo

Pozovi i svoje prijatelje, jer je našim sportistima potrebna podrška i 12. igrač koji će im dati snagu da svoje srce ostave na terenu.

Foto: Promo

Hajde da pokažemo koliko nas ima! Lavice, i vi ste dobrodošle!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA