≫ 

U inat kritičarima: Ovako najseksi golferka prkosi svima kojima smeta kako izgleda (VIDEO)

Povaljala se Pejdž Spiranak po zelenoj travi

  • 2

Sigurno ste upoznati sa "likom i delom", tačnije "figurom i telom" Amerikanke Pejdž Spiranak, golferke koja mami uzdahe gde god se pojavi, šta god da radi.

Devojka je jednostavno toliko seksi da je svaka njena aktivnost praćena budnim okom hiljada njenih pratilaca na društvenim mrežama.

>>> Pretili joj smrću, jer je provokativno obučena dolazila na turnire (FOTO)

Međutim, lepota ume da bude i nezgoda, i te kako, kritičara je na sve strane, verovali ili ne ima onih koji su se obrušili na atraktivnu golferku spočitavajući joj da na golf terene samo donosi provokaciju i ništa drugo.

Doživela je čak i da joj prete, a turnir u Dubaiju je eskivirala jer su neke takmičarke bile protiv toga da se ona pojavi.

O svemu tome je već "otvarala dušu", požalila se svima, priznala koliko joj je teško.

- Ljudi napadaju i moje roditelje, porodicu i prijatelje i kažu mi da sam sramota za golf. Teško je kada moraš da se svaki dan nosiš sa takvim komentarima - rekla je Pejdž, koja je upravo za sve "hejtere" spremila kratak video kao svojevrsni odgovor takvima na njenu pojavu.

Obavezno pogledajte, ako do sada niste, i Pejdžina super seksi izdanja na instagramu

 
Just a cool 110 outside here in Arizona#golfA post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

 
Awhile back I asked who wanted to do a 6 week fitness plan with me, well that plan is now UP at sixzerosixfit.com! Or check link in bio! I love fitness but I don’t know everything so I teamed up with my certified trainer to give you all a great program. We created one specifically for men and one for women. Let’s start this year off right! We want everyone to have a positive experience and reach their individual goals! If you decide to do the program (hopefully you do!) always remember to listen to your body. If you haven’t worked out in awhile or new to working out, start with very light weight or just body weight. If you have any health or medical issues, please talk to your doctor or you can talk to my trainer, @606_fit, so he can modify any workout. You can also follow me on my fitness page @paigereneefitness where I’ll be posting videos of the workouts and what I eat. And last thing, to see the best results, drink plenty of water and focus on what you eat. Let’s do this! #fitness #motivation #determination #fitnessmotivation #fitnessfamilyA post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

 
So excited for the US Open!? Who do you think is going to win?A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA