≫ 

Pamela "šutnula" Radonjićevog saigrača, sebe je videla kao smetnju u jednoj velikoj stvari

Zvezda plejboja i Čuvara plaže stavila tačku na romansu sa fudbalerom

  • 8
France Soccer League One FOTO: AP/Tanjug

Holivudsko-fudbalska veza Pamele Anderson i Adila Ramija nije više "na snazi". Prsata američka glumica, najpoznatija po "nastupima" u Plejboju i ulogom u seriji "Čuvari plaže", napustila je 19 godina mlađeg francuskog reprezentativca i člana Olimpika zbog, kako se poverila prijateljima, osećaja da zbog nje Adil ima manje vremena za svoju decu.

>>> Čim prestanem da izgledam ovako, ljubav će nestati... Pamela Anderson progovorila o vezi sa 20 godina mlađim fudbalerom

Francuz ima dvogodišnje sinove blizance Zajn i Madi sa svojom bivšom devojkom Sidon Bijemont, koje ne viđa onoliko koliko bi trebalo upravo zbog previše vremena koje provodi sa Pamelom, smatra ona.

Pamela, i sama majka (sa muzičarem Tomijem Lijem ima sinove Brendona i Dilana), razume da je roditeljstvo važnije od bilo čega, pa je u skladu sa svojim uverenjima žrtvovala vezu sa Ramijem i vratila se kući.

- Pamela smatra da je ona razlog što Adil ne provodi vremena sa svojom decom koliko bi trebalo. Zato se povlači iz njihovog zajedničkog života kako bi on mogao da bude češće sa decom. To je ona, nesebična Pamela, istinski romantik - kaže izvor blizak američkoj glumici.

Foto: Tanjug/AP

Prethodne nedelje je prelomila, upravo posle vremena koje je provodila sa njegovim dečacima. Ti momenti su joj slomili srce, shvatila je koliko je važno da roditelji budu uz svoju decu, što mu je i saopštila, pre nego što se spakovala i otišla.

Par se zabavljao nešto duže od godinu dana, ona se pre nekoliko meseci doselila kod njega na francusku rivijeru gde su započeli zajednički život. Izvor dobro upoznat sa dešavanjima u njihovoj vezi otkrio je da Pamela sada navija da se Adil ponovo spoji sa bivšom devojkom i oboje, zajedničkim snagama, podižu decu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA