≫ 

"Ustaj sine, već je 7! Jel Kavani?" Surove meme i prozivke na račun Zvezde posle poraza od PSŽ-a (FOTO) (VIDEO)

Navijači Partizana dočekali su svojih 5 minuta da peckaju večite rivale

  • 58

Ubedljiv poraz Zvezde od PSŽ-a podstakao je mnoge navijače Partizana da smišljaju šale na račun večitog rivala.

Ulazak crveno-belih u Ligu šampiona očigledno je teško pao pristalicama crno-belih, koji su sada dočekali svojih pet minuta da provociraju protivnike.

Tako je 6:1 za PSŽ dalo motiva Grobarima da smišljaju viceve koji su preplavili društvene mreže, a pojavile su se i mnoge montaže da šaljivo ilustruju poraz Zvezde na Parku Prinčeva.

Evo i nekih od njih, u kojima je učestvovao čak i potpredsednik Partizana, Vladimir Vuletić.

Printskrin: Instagram.com/pfcbg
Foto: Facebook

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on

VIDEO: Degenek žestoko utučen posle debakla od PSŽ-a

Nekada standardni učesnici Lige šampiona Milan i Olimpijakos večeras igraju u Ligi Evrope, a kvota na pobedu Rosonera je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Milan - Olimpijakos.

Jović, Kostić i Gaćinović s jedne, Milinković-Savić s druge strane. Čeka nas uzbudljiv meč u Frankfurtu, kvota na Ajntraht je 2,30, a na Lacio 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajntraht - Lacio.

Veliki izazov očekuje večeras u Pekingu Filipa Krajinovića, s obzirom na to da igra protiv Del Potra. Iznenađenje u vidu pobede Srbina nosi kvotu 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel Del Potro - Krajinović.

Posle velike pobede nad Dimitrovim, Dušan Lajović večeras u Pekingu igra protiv Kajla Edmunda i kvota na njegov trijumf je 2,11. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel Edmund - Lajović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoma

    4. oktobar 2018 | 21:53

    Sampioni debakla su ipak na drugoj strani brda. I to od osrednjih ekipa,a ne od ekipa ranga PSG-a,koji je najskuplji tim u istoriji fudbala. Pa samo pre dve godine Atletik Bilbao im je zveknuo peticu,ali se niko nije obazirao puno na to niti smisljao doskocice..

  • Miki

    5. oktobar 2018 | 12:09

    Da li je veća sramota primiti 6 komada od PSG, ili primiti 5 od njima bratske ekipe Dinamo iz Zagreba!

  • Bratija

    4. oktobar 2018 | 16:17

    Jeste ubedljiv poraz to stoji, ali onaj od Dinama iz Zagreba mene kao Srbina jos vise boli, mozda je Cvitanovic bolji od Neimara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA