≫ 

Šta ako ga da Taribo? Popularni voditelj otkrio kako je dao ime svom sinu u sezoni Partizanove Lige šampiona (VIDEO)

Predrag Popović, popularni Pop, ispričao zanimljivu anegdotu iz svog života

  • 4

Popularni radio voditelj Predrag Popović, poznatiji kao Pop sa TDI radija, "profilisan" u narodu kao veliki šoumen, ali i kao još veći navijač Partizana.

On je, gostujući na onlajn televiziji "Balkainfo", pričao o zanimljivostima iz svog života, a izdvojila se priča o tome kako je svom sinu dao ime i kako je tom trenutku "kumovala" utakmica Partizana u Ligi šampiona 2003. godine i jedan igrač crno-belih.

- Kada je Partizan 2003. godine ušao u Ligu šampiona, malo se popilo pre utakmice i ja sam svojim prijateljima rekao ko da prvi gol po njemu ću nazvati svog sina - poveo je priču Pop o ovoj zgodi.

Podsećamo da je u tom sastavu Partizana bilo internacionalaca poput Tariba Vesta, Tomaša Žonse, pa je postojala šansa da njegov naslednik ponese ime po nekom od njih.

Prvi meč Partizan je igrao u humskoj protiv Olimpika iz Marseja.

- Prvi je na teren istrčao Taribo Vest, pa Tomaš Žonsa, Albert Nađ, Milivoje Ćirković…Drugar mi kaže: "Šta ako ga da Taribo?". Ja pomislim "zamisli da ga Taribo ili Tomaš"! Na svu sreću gol je dao Andrija Delibašić i po njemu se moj sin zove Andrija.

Andrija Delibašić (desno) u društvu Miroslava Đukića Foto: MN Press

Kompletno gostovanje popularnog voditelja možete pogledati na videu ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA