≫ 

SKANDAL: U Novom Pazaru ne razumeju srpski jezik, traže prevod na bošnjački!

Pazarci će zahvaljujući pronađenoj rupi u zakonu imati vremena da registruju igrače i da u punom sastavu izađu na megdan Zvezdi

Svakakve situacije možemo da vidimo u srpskom fudbalu, gde se klubovi dovijaju na raznorazne načine da pronađu rupe u zakonu i da ''preveslaju'' pravila FSS-a. Ipak, dosad nije viđena situacija kao u Novom Pazaru, čiji su čelnici zahtevali prevod odluke FSS-a na bošnjački jezik, jer onu koja je stigla na adresu njihovog kluba, a koja je bila na srpskom jeziku, navodno nisu razumeli, prenosi Žurnal.

Novom Pazaru je Disciplinska komisija FSS-a zabranila registrovanje novih igrača zbog neregulisanih dugovanja prema fudbalerima i trenerima. Ipak, sada će FSS morati da angažuje prevodioca na bosanski jezik, da napiše novo rešenje o zabrani registrovanja igrača, a Pazarci će nakon što dobiju prevedenu odluku, imati pravo žalbe na nju.

Svakako će ova procedura potrajati, pa će Pazarci imati mogućnost da licenciraju nove fudbalere i da sa njima u timu zaigraju protiv Crvene zvezde u 1. kolu Superlige.

Taj meč je zakazan za subotu, 18. februar od 15 časova na Marakani, a ulaz je besplatan odlukom crveno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    17. februar 2017 | 11:17

    Ovo je Srbija, treba vas izbaciti za sva vremena! Dokle vise da se saginjemo i pravdamo? Kakav bezobrazluk, sta hocete to gospodo? Odgovor je, pusti snovi !!!

  • uzdrzani

    17. februar 2017 | 12:16

    Samo mi jedna stvar nije najjasnija, na kom su se oni jeziku u dopisu zalili FSS?

  • milan

    17. februar 2017 | 11:48

    sta onda traze u srpskoj ligi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA