Otkriveno zbog čega je Čilić plakao kao kiša u finalu Vimbldona: I navijačima Federera nije bilo dobro kad su ovo videli! (FOTO) (VIDEO)

Hrvatski teniser je platio danak dvonedeljnog igranja na londonskoj travi

  • 29

Čitav centralni stadion na Vimbldonu bio je u šoku kada je Marin Čilić usred finala protiv Rodžera Federera tokom 2. seta, odjednom počeo da plaće kao kiša na jednoj pauzi između gemova. Samo je seo na klupu, pokrio glavu peškirom i počeo da roni suze.

Supervizor mu je odmah prišao ne bi li saznao u čemu je problem, a hrvatski teniser se nakon manje pauze ipak konsolidovao i nastavio sa igrom. Ipak, bilo je jasno da postoji problem, a kada se vratio na teren ceo stadion je bio na nogama i pozdravio je Čilića, čak i Federerovi navijači.

On je stoički izdržao očigledne bolove koje je imao, a tek nakon izgubljenog drugog seta gledaoci su mogli i da saznaju u čemu je bio problem.

Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images
Printskrin: Twitter.com/@livetennis

Naime, kada je Čilić uzeo medicinski tajm-aut, skinuo je čarape i kamere su tek tada mogle da vide šta se tačno dešava i u čemu je problem. Čilić je imao strašne žuljeve, zbog kojih očigledno trpi velike bolove i ne može najbolje da se kreće, niti da da svoj maksimum u finalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA