Rafu pitali da li mu je Rodžer najveći rival: Spomenuo je Novaka i odgovor se neće svideti Federeru!

Kralj šljake nema problem sa sujetom

  • 13

Rafael Nadal priznao je da mu najteže padaju dueli protiv Novaka Đokovića.

Kralj šljake je najbolji teniser 2017. godine, tome je kumovala velika pauza Đokovića, koji je rešio da se odmori, oporavi lakat i krene silovito u 2018. godinu.

Na gostovanju Kadena Ser, Rafa je odgovorio na pitanje da li mu je Rodžer Federer najveći rival.

- To je kompleksno pitanje, kada pogledamo titule i ostvarenja, Federer je najveći svih vremena u našem sportu. Ali, da li je on najbolji protiv kojeg sam ikad igrao? Možda, ali igrao sam i protiv velikog Đokovića i nekih drugih odličnih igrača - rekao je Nadal, koji se tu nije zaustavio.

- Ne bi bilo fer da kažem da Federer nije najbolji protiv kojeg sam ikada igrao, ako pogledamo njegove titule i rezultate. Ali, tehnički gledano, kada je Đoković bio na vrhuncu svoje igre, moram da priznam da sam imao utisak da igram protiv nepobedivog tenisera - rekao je Rafael Nadal.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gracanin

    6. decembar 2017 | 13:47

    Nole legenda tenisa

  • kum

    6. decembar 2017 | 16:05

    Posteno Rafa kao i uvijek

  • Čika Jova

    6. decembar 2017 | 13:18

    Pošteno, rekao je kako je bilo u periodu Noletove vladavine u svetskom tenisu. U tom periodu je vrlo lako sustigao Rafu i onog drugog u međusobnim duelima i prešao u vođstvo. Onaj drugi ne mora da prizna jer je statistika neumoljiva. Nole je najfer sportista koji nikad ništa loše o nikom nije rekao a od onog drugog se moglo svašta nešto da čuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA