≫ 

Novak sprema ozbiljnu strategiju za novu sezonu, novi član stručnog štaba je dokaz!

Kreg O'Šonesi se pridružio Agasiju i Stepaneku u radu sa nekada najboljim igračem planete

  • 5

Bivši svetski broj 1 Novak Đoković uspešno se oporavlja od povrede i sprema da se posle više meseci pauze lati reketa i zaigra u novoj sezoni. Egzibicioni turnir u Abu Dabiju koji se održava 29. decembra biće lepa uvertira za ono što čeka Đokovića u nastavku sezone.

U jednom trenutku, Novak je osetio da je vreme za promene. Razišao se sa dugogodišnjim trenerom Marjanom Vajdom, kao i Borisom Bekerom sa kojim je sarađivao tri godine. Novi početak sa novom ekipom ljudi budi nadu u pozitivan uticaj na Đokovićev povratak na stare staze.

Prvi se novom timu pridružio legendarni američki teniser Andre Agasi, da bi isto učinio i penzionisani Čeh Radek Štepanek.

Foto: Tanjug/AP

Sada se pojavilo još jedno ime u Đokovićevom timu za izazove koji slede. Kako prenose britanski mediji radi se o teniskom strateškom analitičaru Kregu O Šonesiju.

Informaciju je potvrdio i sam O Šonesi koji je već započeo rad i biće prisutan na turniru u Melburnu.

- Bio sam ovde cele nedelje gde sam asistirao timu Novaka Đokovića u predsezonskim treninzima. Glavni trener Andre Agasi je bio tu, i uz Štepaneka je organizovao sve. Bilo je sjajno. Mnogo sam toga naučio samo dok sam bio uz ove momke, moje trenersko znanje je sada na višem nivou - rekao je O Šonesi.

Prvo ozbiljno iskušenje Đokovića čeka sredinom januara naredne godine kada će nastupati na Australijan openu, grend slemu koji je osvajao šest puta.

 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    13. decembar 2017 | 12:38

    Bravo , Nole ! Samo napred ! Komsije sa Banjice !

  • Igi

    14. decembar 2017 | 17:32

    Ti si svetla strana sporta.Ziv bio junace...

  • dragan

    15. decembar 2017 | 14:13

    Koliko vidim, sve je više "lešinara" koji kruže oko Noleta. Nemoj Novače da sušaš one koji nas (Srbe) ne vole, a dobro znamo koji su to? Agasi i Šrtefanek su nu redu ali za sve sve ostale pripazi! Veoma mnogo je onih koji su pakosni na tvoj uspeh i dobro povbedi računa sa kim ćeš i kako ćeš dalje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA